Betöltés...
 
"....gyorsan megírom, mert frissen él bennem a mai óra.
Fantasztikus volt !
Azt most se tudom, jól csináltam-e (elengedem már ezt a kontrollt lassan ), de a lényeg, hogy nagyon-nagyon jó volt: bele tudtam engedni magam, mélyebbről érzékeltem.
Most megint az éreztem, mint annak idején az első órán (és azóta is sokszor), hogy túlcsordul bennem a hála és majdnem könnyekig hatódom,
hogy ÍGY IS LEHET ÉREZNEM, nemcsak korlátok húzódások, görcsök és fájdalmak vannak.
Magamra pedig kezdek úgy tekinteni, hogy nem az ügyetlen, szerencsétlen nyomi vagyok, legfeljebb „a nő, aki kicsit nehezebben mozog” és persze ez lehet még másképp, és lesz is!
Tudom, hogy rajtam múlik sok minden, de nélküled ez nem történne meg!
Te annyira professzionális módon csinálod és mindannyian érezzük, hogy tudásod, szíved -lelked benne van, és nagyon csodállak!
Köszönök szépen mindent Csilla! "
ZSCS.


".... Köszönöm a szép hétvégét. Nagyon hasznos volt számomra a foglalkozás. Visszatért az életkedvem, könnyű a járás, minden megváltozott.

Azóta egyébként a hátamról/vállamról pukkanás szerűen leoldódott egy hatalmas görcsös csomó. Lehetett érezni a pillanatot. Most hagyom magam mögött a munkás élet minden nyűgjét? ..."

feldenkrais 002.jpg

A résztvevők mondták:

"....nagyon örültem, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Nagyon felszabadító élmény volt számomra, hogy az apró mozgásokkal, és a mozgásra és légzésre való figyelés során azok az izmaim kerültek harmóniába, amelyekhez aktív sportolás során (szerintem) nem jutok el.
Egységes lett a nap végére a hátam, és úgy éreztem nem darabokból vagyok, hanem egész vagyok. Érdekes volt, ahogy a hátam, vállam, csípőm és a lapockáim felszabadultak...
Mindenképpen szeretném jobban megismerni és gyakorolni a Feldenkrais módszert."

" Jól éreztem magam, nagyon gyorsan elrepült az óra. Ez a fajta megközelítés szellemileg is feltöltött. A gyakorlatok nem voltak megterhelőek, kezdtem érzékleni a saját testemet, lapockámat, csontjaimat. Jó volt megismerni, hogyan lehet a földről erőfeszítés nélkül felállni. "

".. azt tapasztaltam meg, hogy a mozgás nem csak dinamikus , de elgondolkodtató is lehet. Az én alkatomhoz nagyon megfelelő módszer. Nem csak az alvás pihentet. A görcsös testet a finom mozgás pihenteti és ez a lélek görcsire is visszahat. "


"A többórás foglalkozások nagyon kellemesek. Még több időnk van, hogy felfedezzük magunkat, belemélyedjünk a gyakorlatokba. A rendszeres órák mellett nagyon jó egy- egy ilyen sorozatban is részt venni. Igazán jól megérezhető, miért is van értelme "feldenkraisozni:) "

Csoportos Feldenkrais órák