Betöltés...
 
Feldenkrais Hétvége, 2012. február

".... Köszönöm a szép hétvégét. Nagyon hasznos volt számomra a foglalkozás. Visszatért az életkedvem, könnyű a járás, minden megváltozott.

Azóta egyébként a hátamról/vállamról pukkanás szerűen leoldódott egy hatalmas görcsös csomó. Lehetett érezni a pillanatot. Most hagyom magam mögött a munkás élet minden nyűgjét? ..."

Augusztus 4-5-6. Három este másképpen, Bálint Ház
feldenkrais 002.jpg

A résztvevők mondták:

"....nagyon örültem, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Nagyon felszabadító élmény volt számomra, hogy az apró mozgásokkal, és a mozgásra és légzésre való figyelés során azok az izmaim kerültek harmóniába, amelyekhez aktív sportolás során (szerintem) nem jutok el.
Egységes lett a nap végére a hátam, és úgy éreztem nem darabokból vagyok, hanem egész vagyok. Érdekes volt, ahogy a hátam, vállam, csípőm és a lapockáim felszabadultak...
Mindenképpen szeretném jobban megismerni és gyakorolni a Feldenkrais módszert."

" Jól éreztem magam, nagyon gyorsan elrepült a három óra. Ez a fajta megközelítés szellemileg is feltöltött. A gyakorlatok nem voltak megterhelőek, kezdtem érzékleni a saját testemet, lapockámat, csontjaimat. Jó volt megismerni, hogyan lehet a földről erőfeszítés nélkül felállni. "

".. azt tapasztaltam meg, hogy a mozgás nem csak dinamikus , de elgondolkodtató is lehet. Az én alkatomhoz nagyon megfelelő módszer. Nem csak az alvás pihentet. A görcsös testet a finom mozgás pihenteti és ez a lélek görcsire is visszahat. "


Egy este, két lecke, 2010. április

..az ilyen dupla órák nagyon kellemesek. Van elég idő, hogy felfedezzük magunkat, belemélyedjünk a gyakorlatokba. A rendszeres órák mellett nagyon jó egy- egy ilyen sorozatban is részt venni. Igazán jól megérezhető, miért is van értelme "feldenkraisozni:) "

Csoportos Feldenkrais órák