Helye: Budapest, II. Vitéz utca
Ideje: 2019.Február 23-24.
10 -17 óráig
Délelőtt 10:00 -13:00
Délután 14:00 -17:00


Dr. Moshe Feldenkrais unikális módszerében teljes körűen tekintett az emberi tanulási folyamatra. Úgy foglalkozott az emberekkel és tanította őket a mozgáson keresztül, hogy a gondolkodás, érzékelés, észlelés, az érzelmi attitűd, a cselekvések hogyanja egy időben került a tanulás fókuszába. Az emberben rejlő lehetőség feltárása, méltóságának helyreállítása, megőrzése érdekelte.

A világban megjelenő agykutatási eredmények napról napra növelik a tudásunkat arról, hogy mi emberek hogyan tanulunk, és milyen rugalmasság lakozik ebben a tekintetben bennünk.
Egyre többet tudunk a tanulás ideg - élettani folyamatairól, a környezetünk - melyben felnövünk -, meghatározó erejéről és önmagunk tudatosságának erejéről is. A Feldenkrais módszer® Integrált test-elme tanulási megközelítés, amelyet Moshe Feldenkrais munkássága során úgy dolgozott ki, hogy létjogosultságát napjaink tudományos felfedezései sorra igazolják.

A leckék végzése során az állandó változás, a figyelem váltása, olyan idegrendszeri tanulást indít el, amelyben a tanuló jobban kapcsolatba kerül minden emberi minőségével. Érzékel, észlel, visszajelez számára a föld és az őt körbe vevő tér, gondolkodva cselekszik, és a bevonódás mentén egy transzformatív lehetőséget találhat maga számára.
Maga hasznára tudja fordítani az integrált emberi minőségből fakadó állapotot.

Ezt a finomhangolási tapasztalatot magával viszi a hétköznapi életbe, amiben integráltabb lesz érzelemiben és jó szándéka szerint tudja erőforrásait mobilizálni.
A tanulás organikus. Mint a jó tápanyag, egészségessé teszi a testünk, megfrissíti gondolkodásmódunkat, melengeti a lelkünk. Könnyedebben mozgunk, jobban lélegzünk, és megérezzük valódi szükségleteinket.

  • Részvételi díj:
A két napra: 25 000 Forint
Egy teljes napra: 15 ezer Forint
Fél napra: 9 ezer Forint

Jelentkezése a részvételi díj befizetésével válik érvényessé, és jelentkezési sorrendben tudjuk a helyét biztosítani.
A honlapon keresztüli jelentkezése után, kérem küldje el a részvételi díjat a következő számlaszámra, a közlemény rovatban írva:
Saját neve_FM_2019.Február
Otp Bank, Perényi Csilla
Számlaszám: 11773140-07983449

Az összeg beérkezéséről visszajelzünk, és részletes információt küldünk a Feldenkrais Naphoz kapcsolódóan.
Számláját arra a névre tudjuk kiállítani, ahonnan az utalás érkezett.
Ha ehhez kapcsolódóan kérdése, kérése van, kérem írjon e mail.

-------------------------------------
A hétvége saját élményt adó foglalkozás. Nem a módszertan átadására irányul.

Ha Ön a Feldenkrais módszer iránt szakmai indíttatásból érdeklődik, kérem írjon nekem emailt. A jövőben szakmai hétvégét, szakemberek számára is tervezünk.
A módszer tanulása egy négyéves tanárképzési folyamattal veszi kezdetét, és ez jelenleg Európában több helyen is lehetséges.

A Feldenkrais módszer saját élményű tanulásához javasolt képzett, nemzetközi minősítési tanárokat keresni.

Jómagam 2004-2008 között végeztem el a tanárképzést Baselben, és 30 éve foglalkozom emberekkel a mozgáson keresztül.

Legközelebb Feldenkrais egész napos program Május 26 -án lesz.
Részvételi díj: Teljes napra: 15 ezer Forint
Fél napra: 9 ezer Forint
Töltse ki a jelentkezési lapot