Szeretettel fogadom azokat, akik érdeklődnek a Feldenkrais módszer iránt.
A tanfolyamra érdemes most már jelentkezni és a helyet biztosítani, mert a terem befogadó képessége miatt, jelentkezést értkezési sorrendben tudunk elfogadni.
Ide azok tudnak majd eljönni, akik a környéken élnek, szeretik a barátságos, otthonos légkört. Lehetséges, hogy kötetlenebb munkarendben dolgoznak, és ezért nagyon örülnek, hogy végre egy új szemléletű mozgással kezdhetik a napot. Vágynak arra, hogy nyugodtabbak legyenek, tanuljanak a mozgáson keresztül magukról. Itt - ott fáj a testük, és ezen szeretnének valóban változtatni.
Nyugdíjasok is jól választanak, mert ez a módszer meglepően sokat tesz azért, hogy a kort mégsem akadályként éljük meg, hanem tapasztaljuk meg, mennyi lehetőség lakozik még bennünk.

Október 2., 9.,-, -., 30., November 6., 13., 20., 27.,
7 alkalommal, 14 700 Ft


Érezzük magunkat jobban a saját bőrünkben!

Amíg az ember csak megérteni akarja a módszer működését, nem kapunk valódi képet. A legjobb kipróbálni.

Új szempontok szerint tanulunk mozogni. Figyelünk magunkra. Finoman áthangolódunk, összerendeződünk a mozgás mentén. Fejlődik testi tudatosságunk. A módszer minden korosztály számára lehetővé teszi, hogy mozgása minőségét javítsa. Munkaképességünk javul, örömtelibb lesz a mindennapi mozdulat. Mozgás és stresszkezelés egyben. Fájdalmas testrészeink meggyógyulhatnak: derék, hát, láb és nyakfájás. Általános regeneráló hatása van, növekszik vitalitásunk. A mindennapjaink része lesz: a számítógép előtt ülve, hétköznapi tevékenységeinkben, kapcsolatainkban, amikor táncolunk, jógázunk, sportolunk, zenélünk. Gyógyulunk általa, közérzetünk általánosan javul.

  • Egyéni Feldenkrais órák : személyesen: tel: +36 20 522 2721