Erre az egész napos műhely foglalkozásra téged várlak, ha szeretnéd a Feldenkrais módszert megismerni. Elmélyülni benne, ha már ismered.

Amikor az órákat tartom, fontos szempont számomra, ha ott vagy velem, azt tudd magaddal hazavinni, ami a legfontosabb számodra.

Ez úgy lehetésges, hogy amikor jelentkezel írsz pár sort magadról, hogy mi hoz el téged, mire van szükséged.

Lehetséges, hogy a testi tudatosságod szeretnéd elmélyíteni? Lehetséges, hogy hallottál arról, hogy egy -egy ilyen nap után a testi fájdalmaid is elmúlhatnak. A hátad, derekad, vállad, térded állapota megnehezíti a hétköznapokat, és ezen szeretnél változtatni?
Lehetséges jógázol, táncolsz, futsz, vagy éppen vívni jársz, teniszezel, vagy bármilyen más sport a kedvenced, és már tudod, hogy mennyivel jobban és örümtelibben tudod gyakorolni, ha a tested összefüggő vázát okosan, nagyobb hatékonysággal tudod működtetni? Ha még ezt nem tudod, igazán itt a helyed!

Lehetséges a testedben sok a feszültség? Lehet nem is tudsz róla? A figyelemmmel végzett lassú mozgások számodra is meghozzák az élményt. Az agyunk az ami sokat dolgozik itt, és te pedig képessé válsz, hogy különbséget tudj tenni, milyen az, amikor nincs plussz feszültség és hatékonyan dolgozik a " gépezet".

Érzelmileg is hangolódni kívánnál, mert úgy érzed, szeretnél bensőségesebb kapcsolatod önmagaddal?


Szeretettel várunk!


A foglalkozás helyszíne: Budapest, II. Vitéz utca
Ideje: Május 26. 10-17 óráig, ebédszünettel.
Részvételi díj: egész napra 15 ezer forint; Félnapra: 9 ezer forint
A honlapon keresztül várjuk jeletkezésed. Akkor küldünk számlaszámot, amire a részvételi díjat tudod átutalni. A befizetés után részletesebb tájékoztatót küldünk a programról.
Ne várj sokat a jelentkezéssel, biztosítsd a helyed.
Köszönjük.