Ennek oka talán az, hogy menet közben rájöttem, hogy a módszer segítségével nemcsak a testem, de a lelkem számtalan görcse is kisimítható. Jobban mondva a két fél békéje, ami a foglalkozásokon és az otthoni gyakorlásközben elérhető, egymásra áldásos kölcsönhatással bír. Olyan technikákat sikerült megtanulnom, amelyek szó szerint megkönnyítik az életem.
Mindenkinek csak azt tudom ajánlani, hogy próbálja ki, kezdje el csinálni. Ha javasolhatom, akkor kombinálja testi és lelki szükséglete és lehetőségei szerint az egyedi és a csoportos foglalkozásokat, adja át magát közben a befelé figyelésnek. Amikor először érzi úgy, hogy megpihen ettől az amúgy fáradt teste és szinte súlytalanul lebeg a bensője közben, akkor meg fogja érteni a bizalom forrását.
Tudni és érteni fogja, hogy miben segít a módszer alkalmazása az élet nehezebb periódusaiban.
Sokszor minden testi, vagy szellemi erőnket latba kell vetnünk valamilyen célért. Ilyenkor észrevétlenül is minden ízünkben megfeszülünk, gondolataink kényszeresen kattognak, vagy nagy erővel összpontosítunk. Jusson eszünkbe, hogy van egy módszer, amit meg lehetne próbálni a jobb életminőség eléréséhez.
Még valamit: azelőtt minden évben legalább egyszer, de inkább kétszer fizioterápiás kezelésekre, máskor manuál terápiás kezelésekre, gyógyszerekre volt szükségem a nyak- vagy a gerinccsigolyáim okozta fájdalmak miatt; az elmúlt években ezekre egyetlen egyszer sem volt szükség.
Összegezve: jól tettem, hogy belefogtam!"

K.Katalin