exclaim „ Áthidaló Egyensúly ”, Online Zoom platform.

  • December 28 – 29 – 30 –án, 16:30 - 17:45 órakor
  • December 31 -én, és Január 1 -én, 15:30 - 16:45 órakor

5 alkalom az Ünnepek közötti időszakban!
  • A nyugalom elmélyülése, relaxáció és a testi tudatosság együttes élménye - mint az erőgyűjtés a hétkönapokhoz-, forrása vár arra, aki részt vesz a foglalkozásokon .
  • jelentkezési lap

A testünk a legtöbb dolgát automatizmusban végzi a hétköznapokban.
És amikor erre rátanult, kicsikék voltunk még nagyon, és végtelen sok minden történt Velünk akkor is, és azóta is, miközben az automatizmusaink megerősödtek.
Érzelmi és gondolkodásmódbeli beágyazottságban fejlődtünk, és fejlődünk most is; a körbevevő környezetnek organikusan formáló ereje volt, és van az életünkben.
Az automatizmus tulajdonsága, hogy nem kéri már úgy a figyelmet, és ennek számos haszna van, de sok kárt is okozhat. Például eltávolodhatunk egykönnyen magunktól.

A jelenlegi környezeti adottságaink, a világunk történései, most erősen beleszóltak az automatizmusainkba is. ...és máris újak alakulnak, az egyensúly megőrzése érdekében...

Most a figyelmet az kéri önmagunkból, aki esetleg éppen korábban sem kapott eleget? Hogyan lehet mégis új egyensúlyra találni ebben a sokváltozós időszakban?
Kinek - kinek, hogyan.?
A két Ünnep közötti időszakban Bentről, önmagunkat felfedezve támogatjuk meg Önmagunkat, hogy legyen egy "áthidaló" tapasztalatunk!

A mozgásleckékben keressük a mozgásszervezés leghatékonyabb módját.
Hol kell elengedni, hol érdemes figyelni jobban, hogy ahol csak lehetséges, komfortosan, és várhatóan jobban-és jobban érezhessük magunkat?
A tanítómester a bennünk rejlő képesség a tanulásra. A belső rendeződésünk vele született lehetősége az összehangolódás.
Szeretettel várlak, tarts Velünk!

Részvétel:
  • 5 alkalom: 10 ezer forint, kedvezményes program
  • Egyes alkalmakon való részvétel lehetősége: 2500 Ft
  • jelentkezési lap
- a közleménybe írja, ha alkalmi részvétel érdekli, mikor jön a foglalkozásra.
Jelentkezésed után a megadott számlaszámra tudod átutalni a részveteli díjat.
Ezután kapod meg a zoom linket, ahol szeretettel várunk az órán!

A program létszámkorlátos. Érdemes időben biztosítani a helyed.


Szertettel várlak!
Köszönöm.