Betöltés...
 

Feldenkrais Alapok I.

Májusban 4 alkalommal, csütörtökön 10:30 órától, új csoport indul.
Jelentkezési lap
Köszönöm, hogy eljöttél a módszerbemutató, saját élményú foglalkozásra,

Tudatosság mozgással, mozgásban

Mondta már neked valaki, ha kevesebbet csinálsz jobban is mozoghatsz, sőt a közérzeted is javulhat, és mindenképpen tanulsz sokat magadról?
Hogyan lehetséges ez? - erre keressük a válaszokat a tudatosan végzett mozgásleckékben.

Tanulj jobban mozogni az érzékelés, észlelés és a mozgáskoordináció mentén.
A saját magunk egészségének megóvása a saját felelősségünk, most is, máskor is így volt. Jelenleg ez a téma sokak számára egy változást, korábbi hozzáállásunk átggondolását kéri.
Erre igen jó megoldás most a Feldenkrais óra. Mozgás, relaxáció, figyelem fókusz tanulás, komfortkeresés. ...és még több.

A saját mentálhigiénés állapotunk a kezünkben van!

Most online gyakorolhatunk, és ezzel megadatott a lehetőség, hogy a korlátozások ellenére is tudjunk tenni magunkért.

A Feldenkrais gyakorlatok meglepően jól működnek a zoom segítségével.
Sokan félnek ettől, mert nem tudják igazán hogyan működik ez.
A zoom lehetőséget ad a kapcsolat kialakításra egymással, valós időben.
A Feldenkrais leckék sajátja pedig az, hogy nem kell nézned a monitort az órán, mert a hangom vezet téged a leckében, önmagad mozgás mentén való felfedezésében.
Így, akinek a home office -ból, a képernyő nézésből elege van, ne rettenjen meg, bátran tapasztalja meg!
Ez így óriási különbség!
Az is óriási különbség, hogy mégis jelen vagy! - mert a technika mentén téged tudlak támogatni, mert nem leckéket oktatok, hanem embereket támogatok a tanulásban.
Az elköteleződés pedig, segít neked rendszert adni az életedbe.
Az óra végén pedig megoszthatod az élményed, de nem elvárás, ha kérdésed van felteheted, és ez sem elvárárás, és azt is megteheted, hogy az óra után " hazamész".:)
Őszintén, tegyünk magunkért:)
Szeretettel várlak!

Figyelemmel Jelen Lenni,  önmagunkért Másolata2
__Nézd meg a vidót, kapj hozzá kedvet:
https://youtu.be/goy73eBOfUY

Feldenkrais kétnapos hétvége után

"Köszönöm a szép hétvégét. Nagyon hasznos volt számomra a foglalkozás. Visszatért az életkedvem, könnyű a járás, minden megváltozott.

Azóta egyébként a hátamról/vállamról pukkanás szerűen leoldódott egy hatalmas görcsös csomó. Lehetett érezni a pillanatot. Most hagyom magam mögött a munkás élet minden nyűgjét? "

K. Katalin

Én és Moshe Feldenkrais módszere

"Néha szükséges, hogy számvetést csináljunk az életünk látszólag kisebb dolgait is elemezve.
Amikor kikötöttem a Feldenkrais módszer mellett, akkor csak az vezérelt, hogy valami olyan mozgást végezhessek rendszeresen, ami a már egyre gyakrabban fájdalmas ízületeimet és gerincemet nem terheli meg különösképp.
Ennek négy éve. Ez idő alatt mély és őszinte bizalom alakult ki bennem a módszer és Csilla elkötelezett és együtt érző személye iránt.

Nagy élmény volt számomra a Feldenkrais módszer megismerése.

" Mióta tudok magamról, rossz a tartásom, aminek következtében nemrég kialakult egy ágyéki gerincsérvem. Két óra gyakorlás után a Feldenkrais módszer eredményeként eltűntek a fájdalmas izomfeszülések, gerincem feladta a régi berögzült rossz tartását. Magam is nehezen hittem el, kiegyenesedtem, mozgásom harmonikussá vált, nagyon jól kezdtem érezni magam a bőrömben.

Felfedeztem egy új világot. Tudatosodott, hogy van testem.

"Mintha új tüdőt kaptam volna. Nagyon jó érzés volt ellazulni és megnyílni. Az órák végére mindig tovább ér a kezem, lábam, mint előtte. Lazábban és mégis biztonságosabban mozgok. Jó érzés rájönni, hogy lehet másképp is mozogni."