Betöltés...
 

....a tegnapi nap volt eddig a csoportos órák közül számomra a legkiemelkedőbb.

"Először éreztem a két évvel ezelőtti bemutató alkalom óta, hogy minden porcikám külön és együtt vidáman vett részt ebben a testi-lelki kirándulásban. Ez persze nyilván a tanulási folyamatban eltelt idő, a tegnapi alkalom kivételes hossza és végül, de nem utolsósorban a terapeuta személyének és színvonalának köszönhető:-)
Az egyéni órák is isteni felüdülést jelentenek mindig. Ilyenkor méginkább látszik, hogy a módszerhez hogyan társul az a személyes tudásanyag, ami emellett a sajátod, nem beszélve arról az empátiáról ami sugárzik belőled. "

Köves Kata

Feldenkrais kétnapos hétvége után

"Köszönöm a szép hétvégét. Nagyon hasznos volt számomra a foglalkozás. Visszatért az életkedvem, könnyű a járás, minden megváltozott.

Azóta egyébként a hátamról/vállamról pukkanás szerűen leoldódott egy hatalmas görcsös csomó. Lehetett érezni a pillanatot. Most hagyom magam mögött a munkás élet minden nyűgjét? "

K. Katalin

Feldenkrais kétnapos hétvége után, O.P.

"Köszönöm a szép hétvégét. Nagyon hasznos volt számomra a foglalkozás. Visszatért az életkedvem, könnyű a járás, minden megváltozott."

Én és Moshe Feldenkrais módszere

"Néha szükséges, hogy számvetést csináljunk az életünk látszólag kisebb dolgait is elemezve.
Amikor kikötöttem a Feldenkrais módszer mellett, akkor csak az vezérelt, hogy valami olyan mozgást végezhessek rendszeresen, ami a már egyre gyakrabban fájdalmas ízületeimet és gerincemet nem terheli meg különösképp.
Ennek négy éve. Ez idő alatt mély és őszinte bizalom alakult ki bennem a módszer és Csilla elkötelezett és együtt érző személye iránt.

Nagy élmény volt számomra a Feldenkrais módszer megismerése.

" Mióta tudok magamról, rossz a tartásom, aminek következtében nemrég kialakult egy ágyéki gerincsérvem. Két óra gyakorlás után a Feldenkrais módszer eredményeként eltűntek a fájdalmas izomfeszülések, gerincem feladta a régi berögzült rossz tartását. Magam is nehezen hittem el, kiegyenesedtem, mozgásom harmonikussá vált, nagyon jól kezdtem érezni magam a bőrömben.

Felfedeztem egy új világot. Tudatosodott, hogy van testem.

"Mintha új tüdőt kaptam volna. Nagyon jó érzés volt ellazulni és megnyílni. Az órák végére mindig tovább ér a kezem, lábam, mint előtte. Lazábban és mégis biztonságosabban mozgok. Jó érzés rájönni, hogy lehet másképp is mozogni."