Csütörtökönként,

6 alkalommal

A sorozat első óráján ingyenesen is részt vehetsz! Mindenképpen regisztrálj lejjebb!

február 17 - től március 24 - ig

19:00 - 20:15 

Közelíts magadhoz a mozgáson keresztül.

Hogyan is lehetséges önmagunkhoz közelíteni a mozgáson keresztül? 

Hová is vezet ez a  kérdés? 

A válasz abban rejlik, ahogyan a mozgásról gondolkodunk. A saját egyéni mozgásunk egy nagyon hosszú és dinamikus tanulási folyamat részeként vált szinte automatizmussá. Leginkább  csak akkor vesszük észre az értékét ennek a csodának, amikor valami  kicsit elromlik bennünk. Miért is? Mert azonnal fájdalommal, mozgásminőség romlással hívja fel a figyelmünket, valami nem oké.


Lehetséges, hogy újra tudunk a mozgásunk mentén önmagunkkal úgy kapcsolódni, hogy  jobban is érezzük magunkat?  

Ide vezethet az a sok " mocorgás", játékos kíváncsiság, ami egy Feldenkrais mozgásleckében a javunkra tehet? 

A válasz erre, igen. 

Úgy tudunk újra kapcsolódni önmagunkhoz a mozgásunkon keresztül, hogy a teljesítményre, az eredményességre való elsődleges törekvést helyett a figyelmünk  máshová kerül.  Az önmagunkra szánt időben az azzal járó érzelmi jól létre, jól szervezettségre, örömteli felfedezésre váltjuk fel a törekvést. A kulcs a tanulásban rejlik. Az önmagától való, felfedező, tapasztaló tanulásban. 

A hat alkalmas leckesorozaton Perényi Csilla olyan gyakorlatokon vezet Téged keresztül, amelyek során a saját bőrödön fogod megtapasztalni, mit jelent a figyelem ereje, a lassú és kényelmes mozdulat, a jó érzésű mozgás szemlélete.

Nem kell hozzá előképzettség, hiszen minden, ami kell,  ott van veled: Önmagad.

És ha hiszed, ha nem, még az is valószínű, hogy nem is tudod elképzelni, hogy ha egy mozgás nem fáj, nem kell erőlködni, feszülni, "nem kicsit beledögleni",  mégis óriási hasznodra lehet?!

 BIZTOSÍTHATLAK, HOGY IGEN! És nagyon sokféle módon.

Egyszerű mozgás, elmélyült figyelem, ellazulás, öngondoskodás, felfedező kíváncsiság... 

Szeretnél kevesebb fájdalmat?  Keresed a mozgást és a nyugalmat is?

 Jobban szeretnéd magad érzeni a bőrödben? 

Lépj a tettek mezejére!

Gyere, várunk szeretettel!

Élj a szuper koránkelők kedvezményével!

Csatlakozz Online a Zoomon 

és/vagy

Kövesd a kurzust  online tanfolyami felületen:

Március 30 -ig lesz hozzáférésed a sorozathoz.


Ne habozz, megéri gyorsan dönteni!

Február 16. éjfélig csatlakozva előjelentkezési kedvezménnyel

15 ezer forint

Február 23. éjfélig csatlakozva  kedvezményes részvétellel 

20 000 Forint

Normál ár - Február 24 -től.

25 000 Forint


Amikor bajban vagyok, megkérdezem magam:  hogyan is segítene a „ Belső Tanárom”?

Perényi Csilla

Néhány óra után, ezeket az egyszerű leckét elvégezve, elkezdtem javítani a mozgásomat és felcsillant a Remény. Van kiút a csípőfájásból?!  " A fájdalom megjelenése előtt, no ott figyelj, mert ott lesz a tanárod! " És  „belső tanárommá" vált ez a gondolat. Amikor fájdalomra összpontosítanék és mérgeskednék felette, sőt bántanám magam, helyette megkérdezem magamtól: mit tehetnék másként? Melyik részem nem vesz részt a mozgásban? Hol csinálok többet, mint jól esne? Változtathatok irányt? Hol tehetek kevesebbet? Máshol többet?  Egy egyszerű mozgás gazdag felfedezéssé alakul,  amely javítja a mozgást és a hozzáállásom. Igen! Ezt az ötletet használom az életemben. A Föld, amin vagyok,  és amiben a nehézséget, és örömet is tapasztalom, a Tanítómesteremmé vált. Amikor bajban vagyok, azt mondom:  hogyan is segítene most rajtam a „ Belső Tanárom”? Ilyenkor arra szólít fel, hogy hagyjam abba a gondolkodást, agyalást, és teremtsek új lehetőségeket, ahelyett, hogy csak ideges lennék, és lemondanék magamról. Ez a folyamatosan fejlődő hozzáállásom, segít emlékeznem arra, hogy én vagyok a főnök, és felelős is a gondolkodásomért és a cselekvéseimért. Mindenre kiterjedő tanulási tapasztalat!

A lehetetlen, lehetséges legyen...

Mozgásodban a megszokás helyett új utakat fedezhetsz fel. Egy olyan tanulásba foghatsz, amellyel nem csak a testi nyavaják változhatnak jó irányba, de tudatosabban, őszintén találkozol önmgaddal, így a fejlődésed útja kitágul. Ezt a tapasztalatot tudod kamatoztatni az Életed egyéb területén, bármibe is fogsz, bármivel is foglalkozol. A mennyiség, minőségbe változik. Nem csak vágysz arra, hogy jobban légy, jobban leszel, jobban mozogsz! Te, kellesz hozzá!

Miből áll ez az órasorozat? 

  • Ez a program 6 órából áll. Az előjelentkezéssel igen kedvező áron tudsz részt venni a leckesorozaton.  Követheted az órákat a belső tanfolyami felületen is, saját időben. A kurzus ideje alatt gyakorolhatod a leckéket önállóan is, amelyek sorra felkerülnek az órák után,  hétvégéig.
  • A sorozat  első órája ingyenes alkalommal is  kezdődhet számodra.  Ideje: Február 17 -én, 19: 00- 20:15. Ezt követően öt héten át folytatódik, mindig csütörtökön, ugyanabban az időben azok számára, aki Velem tartanak ebben a tanulásban. Ha így csatlakozol, még mindig nagyon kedvező árat kaphatsz. 

Mit jelent az, hogy online zoomon, és a tanfolyami oldalon is tudok csatlakozni? 

A foglalkozások valós időben, online,  a Zoom platformon zajlanak. A leckékről hang/videófelvétel készül, ami a tanfolyami felületen az online tanfolyamok között, a honlapra való belépéssel elérhető lesz annak, aki  a leckesorozat tagja lesz. Így részt tudsz venni minden órán akkor is, ha netán lemaradsz egyről, és még ráadásul gyakorolhatsz többször egy leckét.  Hétvégére eléred az oldalon keresztül az előző leckét. 

A kurzus az online tanfolyami felületen március 30-ig lesz elérhető a résztvevők számára. Tehát egy héttel tovább is, a kurzus végeztével is tudsz gyakorolni. 

Hogyan is van az, hogy az első órán ingyenesen is részt tudok venni? 

  • Ezt a sorozatot elsősorban a Feldenkrais módszert még nem ismerők számára ajánlom. De ha te már ismered a módszert, csak mi még nem találkoztunk egymással,  kiváló alkalom a megismerkedésre.
  • Az első alkalommal szabadon is részt vehetsz, nem kell elköteleződnöd a teljes kurzusra.  Ha mégis jó tapszalatot szerzel, az első óra után kedvező áron tudsz részt venni a leckesorozaton.    
  • Tehát ide mindenképpen érdemes regisztrálni. A regisztrációt azonnal nem jelzem vissza, de időben küldöm neked a belépési linket. Írd be a naptáradba az eseményt!

Jelentkezési feltételek: 

  • A jelentkezéseddel vállalod, hogy saját felelősségedre veszel részt az órákon. Ha jelen vagy, és ha önállóan gyakorolsz.  A leckék biztonságosak, és nem megterhelőek. Szinte minden ember javára tesznek. 
  • Mire lesz szükséged?
  • Biztonságos internet kapcsolat. Tudod magad számára biztosítani a tanulási körülményeket: csendes környezet, ahol nem zavarnak meg az óra ideje alatt.  A leckék a földön fekve zajlanak. Jó ha nem ütközöl bele bútorba, falba, és van  elég helyed a mozgásra. Bekapcsolt kamerára lesz szükséged. Helyezd el úgy, hogy mozgásban közben jól lehessen téged látni.
  • A tanfolyamot a honlap webáruházán keresztül megvásárolod.

Folyamatosan finomodik a mozgásérzékelésem és a koordinációm.

Dani László

"Mintha új tüdőt kaptam volna. Nagyon jó érzés volt ellazulni és megnyílni. Az órák végére mindig tovább ér a kezem, lábam, mint előtte. Lazábban és mégis biztonságosabban mozgok. Jó érzés rájönni, hogy lehet másképp is mozogni. Folyamatosan finomodik a mozgásérzékelésem és koordinációm. Ezek az élmények, tapasztalatok kihatnak a szellemi és lelki életemre is. Egyre több összefüggésre derül fény az életem apró és nagy területeiről. A munkámat is hatékonyabban végzem. Örömöt jelent az élet, és ami azt kitöltheti."

Ingyenes Bemutató óra

A sorozat első órája ingyenes is lehet számodra, és jó lehetőség arra, hogy ha te inkább előzör kipróbálnád az órát.

Február 17.

19:00 ~20:15 óra


Perényi Csilla Nemzetközi Minősítésű Feldenkrais tanár. Mozgástanítással foglalkozik több mint három évtizede. Testnevelő és gyógytestnvelő tanár, Mesterpedagógus. Relaxációs és Mentálhigiénés szakember. Számos alkalommal volt Feldenkrais tanári képzésben óraadó tanár. A szomatikus tanulást használva, életmód-életvezetési támogatásként egyéni folyamatokat is vezet. Jelenleg online csoportos órái mellett, önállóan végezhető leckecsomagokat is elérhet a honlapon keresztül.