Mozgásórák, 2022. November – December

Rugalmas gerinc mozgásműhely

December 11. 10-13 óra

BVSC , Budapest Szőnyi út 2.

Órarend 

NOVEMBER - DECEMBER

Hétfő 

November 7., 14., 21., 28.,

December 5., 12., 19., 

18:30 - 19:30

Kedd

November 8., 15., 22., 29., 

December 6., 13., 20.,  

9:15 - 10:15

Csütörtök

November 3., 10., 17., 24., 

December 1., 8., 15., 

18:30 - 19:30

Részvétel bérlettel

7 alkalmas bérlet

Váltható és érvényes,  november 3 -tól december 20-ig.

A 7 alkalmas bérlettel bármelyik nap jöhetsz az órarend szerint órára. Lehet egy kedvenc napod - ezt jó, ha meg is írod a közleményben -, de nem kell kötnöd ehhez  magad. Ha közbe jön valami, így nem vész el egyetlen órád sem. Járhatsz hetente egyszer, de másképpen is beoszthatod az óralátogatást. 

Vátlható:

  • ZOOM, Online órarendi órákra.
  • Személyes termi óra, kedenként Zuglóban!

Ezt a bérletet szeretném.20 650 Ft

4 alkalmas kedvezményes bérlet - DECEMBERRE

Váltható és érvényes, december 1 -tól december 20-ig.

A bérlettel bármelyik nap jöhetsz órára, az órarend szerint.  Úgy osztod be a  9 órát ebben az időszakban, ahogyan neked a legjobb.  Jöhetsz hetente egyszer, és többször is. Ezzel a bérlettel akkor jársz jól, ha az Ünnepek előtt is tudsz magadra időt szánni, mert tudod, ez nagyon megéri.  


Ezt a bérletet szeretném.KEDVEZMÉNYES:10 000 Ft, 

Órajegy

Váltható és érvényes november 3 -tól december 20-ig.

Alkalmi óradíj jó választás neked, ha csak néha tudsz órára járni, nem tudsz elköteleződni az időbeosztásod miatt. Hasznos Számodra akkor is, ha nem jártál még az órámon.  Arra kérlek, hogy  jelentkezéskor tüntesd fel mikor szeretnél részt venni az órán,  és rendezd is az óra költségét ezzel egyidőben, a részvételed előtti napon. Így tudom biztosítani, hogy a link időben eljut hozzád.

Órajegyet szeretnék váltani.3 400 Ft

Egyéni támogatásra van szükséged? 

Az egyéni foglalkozás során a te számodra fontos igényed, kérdésed, szükségleted mentén egyedi figyelmet kapsz. Zoomon, és személyes találkozással is lehetséges. 

Ismerkedj az órákkal, Online Zoom 

 Ingyenes foglalkozás érdekel? 

Ezen az űrlapon tudsz jelentkezni, ha szeretnél hírt kapni a közeljövőben tartandó ingyenes módszerbemutató óráról. 

Időben elküldöm majd neked az esemény Zoom belépési adatait a megadott e mail címedre.

Mire lesz szükséged?  - biztos internet, kamera ( hogy lássalak, így tudlak támogatni), csendes, nyugalmas környezet a foglalkozás idejére. Komfortos gyakorlóhely. A foglalkozásra jelentkezéssel elfogadod ezt a Nyilatkozatot.

Szeretettel várlak!


Online  elérhető leckecsomagok:

MOZGÁSBAN AZ ÉLET!

MOST, és BÁRMIKOR ÉRDEMES KAPCSOLÓDNI!

A sorozatokban különböző leckék szerepelnek. 

Egy -egy lecke nagyon sok felfedezni valót tartalmaz. Ha az élő termi foglalkozásokra nem jutsz el,  és az online valós idejű órák mellett, vagy helyett, még rugalmasabban szeretnéd ezeknek a csodálatos leckéknek a hatását élvezni, akkor kiváló választás a leckecsomag. A leckecsomagokokat megvásárlás után, 30 napig éred el.  

0 shares

Ha szeretnéd a helyed biztosítani, az online, valós idejű Zoom foglalkozásokra
kattints az alábbi gombra.

A testünk a legtöbb dolgát automatizmusban végzi a hétköznapokban.

Az online oktatás lehetősége a Zoom platformon keresztül igen eredményes. Sokan jártak, akár hetente többször is  Feldenkrais órára. 

Vitálisabbnak érezték magukat az emberek, és lett rálátásuk arra, hogy amit rendszeresen gyakorolnak és Jót tesz nekik, jó szokásokat alakít ki a testi -lelki harmónia javára.

A mozgásról sokaknak a sportok jutnak eszébe, és kissé elfeledjük, hogy a mozgás az ember alapvető képessége mindenre.

A Feldenkrais óra nem sport, hanem a mozgás alapjainak megtapasztalását adó szelíd  tanulási forma. Aki szeretne jobban, és saját magát minden szempontból megélve létezni, azok számára egy igen jó választás a tudatossággal végzett mozgásleckék tapasztalása. Aki sportol, vagy egyszerűen fontos számára a testtel való jó kapcsolata, és ezért szívesen tesz is, nagyon jó választás az óráimra járni.

Tanulhatsz jobban mozogni a saját otthonodban és szeptember 6 -tól tudsz csatlakozni az órákhoz. 

Amikor a Feldenkrais órán mozgunk, sok új, nem is gondolt mozgáslehetőségeket mutat meg egy -egy gyakorlat. Az agyunk rugalmassága mentén ezeket kipróbálva elindul az organikus tanulás. Fejlődhetünk, akármennyi évesek is vagyunk. Gondolkodás, érzékelés, észlelés, érzelmek, mozgás.

Jobban mozgunk, kíváncsiak leszünk, kreatívabbak, elfogadóbbak önmagunkkal, és ettől jobban leszünk! 

A mozgásleckékben keressük a mozgásszervezés leghatékonyabb módját.

 Az óráim kiváló alapjai minden egyéb sportos, és mozgásos tevékenységnek, hétköznapi mozgásainknak: legyen az futás, jóga, professzionális sportok, tánc, tangó, gyógytorna, hangszeres zenélés, kertészkedés, "home office" miatti testi kellemetlenségek. Itt fáj, ott fáj a nyakunk, hátunk, csípőnk, és éppen ezért is lehet nehezen belefogni a mozásba. A Feldenkrais leckékben benne van a lehetősége annak, hogy a testi bajaink, rendeződnek. Segít testi és lelki állapotunkat is rendezni. 

A tanítómester a bennünk rejlő képesség a tanulásra. A belső rendeződésünk vele született lehetősége az összehangolódás. Mi az idegrendszer mozgást szervező tanulási folyamatával érjük el a változást. 

Szeretettel  várlak a foglalkozásokon!


Az órákon való részvétel saját felelősségedre történik, ezt a jelentkezéssel egyidőben,  el is fogadod.

ÖRÜLÖK, hogy találkozunk!

A résztvevők javára mindig van bizonyos keret kedvezményes, támogatott részvételre. Írj, írjon, ha szeretné ezt a felajánlást igénybe venni.

Szeretettel várlak!
 Perényi Csilla

Máris megtapasztalnál egy Feldenkrais leckét?

Töltsd le a "Tudatosság mozgással" c. hanganyagot
INGYEN, és láss hozzá most azonnal!