Nemzetközi Feldenkrais tanári képzés – Artem Chiemsee 10.

 Szeretnéd elsajátítani a Feldenkrais módszert?

Megfordult már egyszer is a fejedben, hogy elvégzed a képzést? 

Most még csatlakozhatsz a nemzetközi - akreditált -, négyéves tanári képzéshez!

Ajánlom neked a Feldenkrais tanári képzést Németorszában! Artem - Chiemsee 10. 

Perényi Csilla vagyok, és Feldenkrais tanárként jó okkal ajánlom neked ezt a képzést!

A Feldenkrais módszert teljes mélységében négy éves képzés keretein belül, több mint 800 órás gyakorlati, és elméleti,  - organikus -,  képzési stílusban lehetséges megtanulni. Mi, akik Magyarországon nemzetközi végzettséggel tanítunk, nem vagyunk kiképző tanárai a módszernek. Tehát, mi abban segíteni, hogy te is Feldenkrais tanár lehess, sajnos nem tudunk!

Azonban most abban tudlak támogatni, ha érdekel, kezdj bele, és indulj el ezen az úton!

Sokan megfordulnak az óráinkon. Egyre több szakember, táncos, művész, és a módszer iránt komoly érdeklődök is profitálnak ebből a csodálatos módszerből.

Most egy kiváló alkalom adódhat, ha úgy érzed, régen fontolgatod, hogy szeretnél ennek a szomatikus tanulási formának szakemberévé válni. Vagy, akár saját magad számára szeretnél egy komoly, értékes tanulásba kezdeni. 

Következő csatlakozási  lehetőség a Nemzetközi Tanár Képzéshez: 2022. Október 12-23. 

A képzéshez egyébként,  2023 tavaszáig lehetséges.

Miért is ajánlom Neked ezt a tréninget? 

Mert a legjobbaktól érdemes tanulni!

Az Artem- Chiemesee 10. Feldenkrais tanári képzés oktatási program igazgatója, Julie Casson Rubin. 

A tanárnőm volt Baselben, ahol én végeztem a képzésem. Partnerével -Paul Rubinnal, aki szintén a Feldenkrais módszer oktatója és számos tréning oktatási igazgatója volt -, Julie 19 Feldenkrais tanárképző programot vezetett Észak-Amerikában, Európában, Tajvanon, Kínában és Ausztráliában. Mondhatom, azt a biztonságot, hogy ezt a csodálatos módszert tanítom, kiváló szakmai tudásuknak, támogató stílusuknak, elsősorban köszönhetem. Mindketten Dr. Moshe Feldenkrais tanítványai voltak, és több évtizede adják át a Feldenkrais módszert számos országban eredeti minőségében, gazdagítva, fejlesztve állandóan módszertanukat!

ARTEM CHIEMSEE 10.

TEREMTS LEHETŐSÉGET!

kiváló minőséget teremteni a mozgás, érzékelés, érzelmi integráció és kreativitás mentén


 - fedezd fel a lehetőséget -

"CREATE CHOICES"

ARTEM CHIEMSEE 10.

Nemzetközi Feldenkrais Tréning


Julie Casson Rubin

Oktatási Igazgató

  • Julie, Dr. Moshe Feldenkrais keze alatt képződött, a San Franciscói tréningen 1977 -ben. A legkiválóbbak egyike azoknak a kiképző trénereknek, akik személyes kapcsolatban voltak Dr. Feldenkraissal. A San Francisco Állami Egyetemen tánc- és sporttudományt tanult, és szerzett diplomát. Mai napig magán praxist vezet, amely merőben hitelessé teszi őt munkájában, a hozzáfordulók, és tanítványai nagy örömére is.

Nem is hisszük talán elég mélyen, milyen érték azoktól tanulni, akik teljes életükben hitelesen képviselik azt, amire azt áldozták. Julie Casson mint tanár és ember, személyében megtestesíti a " jó tanár " példáját. Tanít, és hagy téged tanulni. Vele együtt, több kiváló trénerrel ismerkedhetsz meg majd ezen a képzésen. A változatos tanítási stílusokban,  így nem lesz hiány, a meghívott oktatók biztosítják majd ezt!

Julie, A Feldenkrais módszer tiszta, klasszikus képviselője

A tanítási stílusában a legmegragadóbb az egyszerűség, a tiszta  pontosság, a jól szervezettség, és a megfigyelésen alapuló határozottság.  A klasszikus Feldenkrais módszer átadásának képviselője. Nagyon alapos. 

Anna Karin Engels

a Képzés szervezője, asszisztens tanára

Anna, a Sporttudományokban szerzett diplomát. Színházi mozgás, és előadó művészetet is tanult, számos, témába vágó képzése mellett. Egyéb nemzetközi képzéseken is asszisztens trénerként dolgozik, jelenleg is. Az Artem Chiemsee szervezésében -1998 óta - immáron 10. alkalommal indítja el,  ebben a csodálatos környezetben a tanári képzést.  Emellett, 1990 óta vezeti magánpraxisát Kölnben. Igen tapasztalt oktató. Ő, a teljes képzés során a " diákság" segítségére lesz.

A tanulás mellett nagyon vonzó, és ideális  a tanítási környezet. 

Artem Chiemsee Feldenkrais tréning színhelye: Fraueninsel Chiemsee, Németország.

Szállást kapni a Kolosotorban lehetséges, vagy Gstadt am Chiemsee városban, ami 10 perc hajóút. A Sziget vonzó azoknak akik szeretnének tanulni, és nyugalmat is találni a képzése alatti időkre. Saját tapasztalatból mondom, csodálatos és ideális helyszín egy ilyen mély, az élet sok szinterén kamatozó tanulásnak.

Keresd Anna Karin Engelst, ha kérdésed van!

Anna Karin Engels

 Herkenrather Straße 78 D - 51465 Bergisch Gladbach Handelsregister Köln HR Nr.: HR B 79284

+ 49 02202 1893459

 + 49 0171 4023358

 ake@artem-feldenkrais.de


Tanulmányozd a képzés weblapját.

www.artem-feldenkrais.de


"

  • „Hogy a lehetetlen lehetséges, a nehéz könnyű, a könnyű elegáns legyen.”

  • Dr. Moshe Feldenkrais


    Máris megtapasztalnál egy Feldenkrais leckét?

    Töltsd le a "Tudatosság mozgással" c. hanganyagot
    INGYEN, és láss hozzá most azonnal!