Online Zoom Mozgásműhely

A dolgok jobban a helyére kerülhetnek.

Decemberi műhelyfoglalkozások

December 7. Kedd

 18:00 - 20:30 

December 16. Csütörtök

 18:00 - 20:30

Két mozgásműhelyre várlak Decemberben

Ez a két műhely egyenkét is megállja a helyét, de ha mindkét alkalommal eljössz, biztosíthatlak, hogy elmélyül a tudásod, és fejlődni fogsz abban, ahogyan a leckékben részt veszel. 

Egy műhelyfoglalkozás ára, 6 000 Ft.


Ha mindkét foglalkozásra jelentkezel, kedvezményesen 10 500 Ft számodra a részvétel. 

      Amire szükség van, hogy csinálj kicsit és kevesebbet!?

December 7. 

 Mit jelenthet ez?

December 7. Kedd

18:00 - 20:30

Zoom Online

Ha mindkét  műhelyre jelentkezel, egyszerre most, a kedvezményes kuponkód: 2együtt

Miért is a kicsi? Miért is a lassú?

Hallottál már a Weber-Fechner törvényről?

Ezekre a kérdésekre kaphatsz bővebben választ, és meg is tapasztalhatod a saját bőrödön! Egy rövidebb és egy hosszabb lecke kerül a porondra. 

Megoszthatod az élményeid, meghallgathatsz másokat, és ebből sokat meríthetünk. Lehetséges lesz kérdésed, igyekszem őket megválaszolni, de akár, együtt ez is könnyebben megy majd.

"A több órás foglalkozások nagyon kellemesek. Még több időnk van, hogy felfedezzük magunkat, belemélyedjünk a gyakorlatokba. A rendszeres órák mellett nagyon jó egy- egy ilyen sorozatban is részt venni. Igazán jól megérezhető, miért is van értelme "feldenkraisozni:) – Köszönöm.  "

egy résztvevő


   A csípő " karbantartása".

December 16. 

A csípő mozgásai, a rugalmas járás...

December 16. Csütörtök

18:00 - 20:30

Zoom Online

Ha mindkét  műhelyre jelentkezel, egyszerre most, a kedvezményes kuponkód: 2együtt

A csípőízület egészsége.. 

A kor, ugyan nem kor, de a csípőizület egy olyan hely, ahol ide vagy oda, de jelentkezik az Élet. A korral a csontok állaga megváltozhat, és mi nagyon sokat tehetünk azért, hogy a mobiltás, kreativitás fenntartásával az egyensúly megtartására törekszünk.  Tanulunk kicsit erről, és meg is tapasztalhatodm, mi mindennel van kapcsolatban a szabad csípőd mozgása. A leckék után, amit megtapasztalsz megoszthatod az élményeid, meghallgatjuk egymást,  és ebből sokat meríthetünk. Ha kérdések lesznek, igyekszem őket megválaszolni, de lehet együtt ez is könnyebben megy majd.

A közösen eltöltött hosszabb idő lehetőséget ad a program során több leckében elmélyülni, vagy éppen egy leckébe belemerülni. Személyesen felteheted a kérdéseidet, meghallgathatod más emberek élményeit. A részvételed mindenképpen sok tanulást enged meg számodra. 

Különösen jó választás a több órás együttlét, ha a rendszeres órák látogatása most számodra nem lehetséges. Vagy, azok közé tartozol, akik szeret a mélyebb, sokrétű tapasztalat mentén, önmagáról többet megtudni, mozgásában fejlődni,  a szelíd mozgás leckék mentén. 


Ezekre a témákra a jövőben biztosan számíthatsz.

  • Feldenkrais Alapok I.
  • Soha többé hátfájás!
  • A gerincem egészsége.

"...nagyon örültem, hogy részt vehettem a műhely napon. Nagyon felszabadító élmény volt számomra, hogy az apró mozgásokkal,  a mozgásra és légzésre való figyelés során, azok az izmaim kerültek harmóniába, amelyekhez aktív sportolás során nem jutok el. Egységes lett a nap végére a hátam, és úgy éreztem nem darabokból vagyok, hanem egész vagyok. Érdekes volt, és egyben majd csoda élmény volt, ahogy a hátam, vállam, csípőm és a lapockáim felszabadultak. Mindenképpen szeretném jobban megismerni és gyakorolni a Feldenkrais módszert."

egy résztvevő

" A jelenlegi állapotomra -vagyis a három hónappal ezelőttire-, ha visszagondolok, nem igazán hittem, hogy megjavulhat a csípőm. A rendszeres Feldenkrais mozgásleckék végzése, és a megértés abban, hogy a Feldenkrais hozzásegít ahhoz, hogy azokat az erősítő gyakorlatokat, amire szükségem van, önmagam teljes tiszteletével, és figyelmemmel végezve,  beillesztve a mindennapokba,  ilyen markáns javulást érhetek el. Hálás vagyok! "

egy résztvevő

Máris megtapasztalnál egy Feldenkrais leckét?

Töltsd le a "Tudatosság mozgással" c. hanganyagot
INGYEN, és láss hozzá most azonnal!