Visszajelzés a “Kapcsolódj magadhoz a mozgással” 6 alkalmas online tanfolyamhoz.

Miért kérem, és fontos a te visszajelzésed?  

 • Praktikus okai is vannak, ami mentén a kurzus technikai hátteréről szeretnék tőled tájékozódni. Hiszen, ez az első olyan kurzus, aminek a struktúrája olyan, hogy  személyesen is részt vehettél, és ugyanakkor a tanfolyami oldalon is elérted a leckéket, és többször is tudtál gyakorolni. 
 • A visszajelzés a te tanulásodat is szolgálja, ha hiszed ha nem. 
  Amikor az ember visszatekint egy folyamatra, és a számára fontos gondolatokat papírra is veti, ( azt is lehet), beírja a számítógépbe, vagy akár felhív és elmondja ( még ezt is lehet), olyan részeit koordinálja egyszerre, ami teljes önmaga iránti figyelmét kéri. Nekem az a tapasztalatom, hogy a visszajelzések a saját folyamataimra egy erőfeszítést igényelnek természetesen, és még soha sem bántam meg, hogy rászántam az időt, mert megerősítés volt, és mélyebben hozzájárult a fejlődésemhez. 
Többféle útját választhatod a visszejelzésnek.

 • Írhatsz e mailt, / csilla.perenyi@gmail.com /, kézzel is írhatsz és szkennelheted, befotózhatod, és fel is hívhatsz telefonon. / +36 20 522 2721 / Ebben az esetben csak én olvasom a visszejelzést, vagy ha beszélünk, egy közös beszélgetésre számíthatsz.  
 • Ezen az odalon lévő űrlapon is gyűjtöm a visszejelzéseket a "Közelíts magadhoz a mozgással!"  6 alkalmas kurzusról.  Megtisztelsz, ha itt írsz visszajelzést, és innen beküldöd. Visszajelzésed erről az űrlapról a honlapon kerülhet felhasználásra. Így, mások is olvashatják.  
Előre is köszönöm!  

Miért is fontos megosztani, ami jó?

 • A te tapasztalatod, élményed hozzásegíti az embereket, hogy kedvet kapjanak ők is, hogy megismerjék ezt a csodálatos módszert, a Feldenkrais módszert, és ők is belevágjanak a tanulásba. 
 • Aki olvassa az írásod,  rálathat arra, hogy például nincsen egyedül a problémáival, és lehetséges éppen a te megosztásod az, amivel segítesz másoknak. "Lehetséges mégis a megoldás. Remény van a változásra."
 • Ha írsz visszajelzést, az téged is épít. Miért is? - mert te magad is végig gondolhatod, hogyan is hatottak rád a leckék, hogyan szolgálják a javadat. Felelősséget is veszel magadra,  és ez egyben törődés is önmgaddal. Érdemes arra is gondolni: megosztani, ami arra érdemes, előre viszi a Világot. 
 •   Szívesen veszek jószándékú, építő kritikát is. 
 •    Köszönöm Neked ha írsz, mert ebből mindannyian csak nyerhetünk! 

Közelíts magadhoz a mozgással!

Visszajelzés a 6 alkalmas online tanfolyamra. 

Milyen volt számodra ez a tanulási folyamat? ( zoom órák, hanganyaggal való gyakorlás )
Milyen hasznát fedezted fel magad számára a tanulásnak- mozgásnak?
Miért ajánlanád Perényi Csilla óráit másoknak is? Mi az, ami a módszerből megragadott téged?

Köszönöm szépen!Máris megtapasztalnál egy Feldenkrais leckét?

Töltsd le a "Tudatosság mozgással" c. hanganyagot
INGYEN, és láss hozzá most azonnal!