Fedezd fel a “Legkisebb erő, legnagyobb haszon ” fejlesztő erejét

Úgy mozogni, hogy sehol ne fájjon? 


A  mozgásműhely most betelt!

Tapasztald meg hogyan lesz minden más, ha lassan mozogsz,  és a figyelmedre számítasz.

A saját élményű mozgásműhely alkalmával úgy kezdesz majd bele a mozgásba, hogy a teljesítmény-elvárás a gyakorlatvezetés szándéka szerint, háttérbe szorul. Ebben a " különleges üzemmódban" a mozgást szervező képességeddel kerülsz jobban és jobban kapcsolatba. Újra taníthatod az agyad, hogyan találja meg a legjobb lehetőséget a jól eső mozgásra. Saját egyedi mozgásod, magad számára, aminek mentén sok olyan lehetőségre derülhet fény, amire nem is gondoltál. 

Ez csak úgy lehetséges, ha belekezdesz. 

A mozgás áthatja az egész életünket. Mozgás nélkül nincsen Élet. Amikor megtanultunk kisgyermekként mozogni, a környezet számos hatása és az öröklött tulajdonságaink a mozgásunk fejlődésének folyamatában, játékos -örömteli tanulás eredményeként válik automatizmussá. Az automatizmus nagyon hasznos, de sok esetben számos okos, kreatív lehetőséget nem használunk ki, talán le is mondunk róla. Ahhoz, hogy erről tapasztalatunk legyen,  újra le kell lassulni, és ezzel mintha újra " huzaloznánk "az idegrendszerünk. A mozgásleckék okos szerkezete, pontos stuktúrája ebben lesz hasznunkra ezen a 3 órás műhelyen. Két hosszú leckére számíthatsz, és lesz lehetőség az élmények átbeszélésre, megosztására. Így a jelenlévők maximális támogatást, figyelmet kapnak. 

...a hátamról, vállamról pukkanás szerűen leoldódott egy hatalmas, görcsös csomó.

K.Katalin

"Köszönöm a szép a foglalkozást. Nagyon hasznos volt számomra. Visszatért az életkedvem, könnyű a járás, minden megváltozott.
Azóta egyébként a hátamról/vállamról pukkanás szerűen leoldódott egy hatalmas görcsös csomó. Lehetett érezni a pillanatot. Most hagyom magam mögött a munkás élet minden nyűgjét? "

Feldenkrais Mozgásműhely

Perényi Csillával


Úgy mozogni, hogy sehol ne fájjon?!


Élj most az élő találkozás lehetőségével!


2022. Június 18. 

10-13 óra


Helyszín: BVSC -Gym. Tornaterem

1142 Budapest Szőnyi út 2.

Miért lehet jó döntés számodra a részvétel? 

Számos, egyéni módon lehet a javadra. Ha itt -ott fáj; ha sportolsz, azért;  ha nem sportolsz, azért; ha tanulni szeretnél magadról, azért. Egy olyan tanulásba kezdesz, ami minden ember javára van.

Szeretnél jobban mozogni, fájdalom nélkül élni?
Sportolsz, és szeretnéd a sérüléseket megúszni? 
Szeretnél egy rehabilitációdat segítő módszert megismerni?
Kíváncsi vagy, hogyan működsz, ha a saját mozgásod felfedezésére szánsz időt? 
Érdekel, hogyan is lehet a mozgás jól eső, és mégis jól szervezett?
Megismernéd jobban az emberi erőforrásaid? 
 Mozognál, és lazítanál egyidőben? 
Növelni szeretnéd a regenárációs képességed. 
Érdekel, hogyan lehetséges fejlődni a figyelmes, "tudatosság mozgással" leckék mentén. 

Mire van szükséged? 

 Önmagadra. 

 A mozgás nem kell, hogy fájjon. Mi van azon túl, ha nem feltétlenül az erő az, amivel meg akarunk mozdulni?  

Lehetséges az, hogy a nehéz lehet könnyebb is?

 Talán még elegánsabb is? 

 BIZTOSÍTHATLAK, HOGY IGEN!


Hová kell jönni? 

  • A BVSC  Szőnyi út 2. szám alatti edzőtermében találkozunk. Az utca felől tudsz bejönni az épültebe, az étterem mellett.  Az első emeleten van a terem. A recepción kapsz az öltözőhöz " kulcsot ".

Mire lesz szükséged? 

  • Elsősorban a tanulásra nyitott jelenlétedre lesz szükséged.
  • Kényelmes ruhában gyere. Inkább érdemes rétegesen öltözni, hogy ne fázz - az időjárás fügvénye persze. Legyen nálad zokni. Sportcipőre nem lesz szükséged. Hozz magaddal egy vastagabb törölközőt a fejed alá. Van jóga szőnyeg, de ha picit puhábbra vágysz, hozz magaddal kérlek egy vastagabb plédet. 

Mire számíts ebben a három órában? 

  • Rövid ismerkedés és  bevezető után megtapasztalhatsz két Feldenkrais mozgás tudatossággal leckét. Közben tartunk rövid szünetet. 
  • A foglalkozás végén megoszthatjuk az élményeket, megbeszéljük,  ha kérdések merülnek fel. 

Részvételi  feltételek: 

  • A jelentkezéseddel vállalod, hogy saját felelősségedre veszel részt az órákon. A leckék biztonságosak, és nem megterhelőek. Szinte minden ember javára tesznek.  
  • Időben megvásárolod a műhelyen való részvétel jogát. 

Folyamatosan finomodik a mozgásérzékelésem és a koordinációm.

 László

"Mintha új tüdőt kaptam volna. Nagyon jó érzés volt ellazulni és megnyílni. Az órák végére mindig tovább ér a kezem, lábam, mint előtte. Lazábban és mégis biztonságosabban mozgok. Jó érzés rájönni, hogy lehet másképp is mozogni. Folyamatosan finomodik a mozgásérzékelésem és koordinációm. Ezek az élmények, tapasztalatok kihatnak a szellemi és lelki életemre is. Egyre több összefüggésre derül fény az életem apró és nagy területeiről. A munkámat is hatékonyabban végzem."

Kivel tanulsz együtt? 

Perényi Csilla Nemzetközi Minősítésű Feldenkrais tanár. / 2004- / Mozgástanítással foglalkozik több mint három évtizede. Testnevelő és gyógytestnvelő tanár, Mesterpedagógus. Relaxációs és Mentálhigiénés szakember. Számos alkalommal volt Feldenkrais tanári képzésben óraadó tanár. A szomatikus tanulást használva, életmód-életvezetési támogatásként egyéni folyamatokat is vezet. Jelenleg online csoportos órái mellett, önállóan végezhető leckecsomagokat is elérhet a honlapon keresztül. 

"Korán kelő" kedvezmény:

  • Érvényes június 10 -ig:7000 Ft 

Normál ár: 12 000 Ft


Máris megtapasztalnál egy Feldenkrais leckét?

Töltsd le a "Tudatosság mozgással" c. hanganyagot
INGYEN, és láss hozzá most azonnal!