Workshopok

Itt a dolgok jobban a helyére kerülhetnek!


MOZGÁSMŰHELYEK BUDAPESTEN

Mozogj jobban, érezd magad jobban a bőrödben!

Fedezd fel a “Legkisebb erő, legnagyobb haszon ” fejlesztő erejét

Február 5.  10-13 óra

Úgy mozogni, hogy sehol ne fájjon? 


2023.

Budapest,1142 Szőnyi út

BVSC - Műhelyek

 10 -13 óráig 

  • Február 5. Korán kelő kedvezmény január 25 -ig!

  • Március 5.

  • Április 2.

2023.

Budapest, 1032 Kiscelli itca 79.

Don Bosco Közösségi ház

 Műhelyek, 10 -13 óráig 

2023.

  • Február 25.

Egy résztvevő visszajelzése a Rugalmas Gerinc II. mozgásműhely után


"Az első workshop-on nagyon új volt minden, a testemre figyeléssel párhuzamosan kifelé is figyeltem, mert új volt a környezet, a Feldenkrais módszer maga, és nem tudtam, mire számítsak. A második alkalommal viszont már "otthonosan" éreztem magam, és próbáltam csak azt követni, amit mondasz, és így nagyon erős harmonizálásban lett részem a workshop végére, ami sokáig velem maradt. Megteremtődött a test és lélek békéje, amihez csatlakozott az erősen megfáradt szellemem:)  Ezért is esett nehezemre visszajelzést adni vagy akár csak megszólalni rögtön a workshop befejezéskor, jólesett a csend. "

Zsuzsa, A csípőműhely, és rugalams gerinc műhely résztvevője.

Egy résztvevő visszajelzése a Rugalmas Gerinc I. mozgásműhely után


"Fáj a derekam, ezért jöttem el.  Nagyon nagy különbség volt valamiről beszélni, és tenni azért, hogy jobban érezzem magam a bőrömben! A nyugalomban való figyelés önmagamra először nehezen  ment, mert azt hittem erősebben kell mozognom. Aztán, amikor Csilla a keze érintésével megmutatta nekem, ha lassabban mozgok észre vehetem, hogy felesleges erőt teszek oda, ahol könnyebben is mozoghatnék, sok minden változott. Egyre kényelmesebb volt a földön feküdni, és amikor felálltam nem éreztem a megszokott fájdalmat. Sokkal jobban érztem magam, úgy mindenestül! Azt hiszem a szokványos helyett, most jobban tudom mit jelent a saját figyelmem ereje.

Köszönöm! "

Egy résztvevő visszajelzése a "Mozgás szabadsága, a csípő egészsége mozgásműhely után


"Annyire jó érzés volt belefeledkezni a finom mozdulatokba! Pár évvel ezelőtt rátaláltam a jógára. Nagyon megszerettem. De most, annyira élvezem a Feldenkrais órát! Nem hittem volna, hogy még jobban fogom élvezni a testem mozgás közben, és az a bensőséges élményt, amit megélek az órák után!Köszönöm! "


Bizonyos rendszerességgel hosszabb és rövidebb időtartamú, saját élményű műhelyfoglalkozásokat szervezek. Online, és élő helyszínen is. Szívesen megyek vidéki helyszínre is, ha meghívnak.

A több órás foglalkozások egy-egy témát járnak körbe, vagy egyszerűen hosszabb gyakorlást tesznek lehetővé.  A csoportos műhelyfoglalkozás támogatja a tanulásod a leckék megtapasztalásán túl abban is, hogy a környezet hatása, más emberekkel való kapcsolódás lehetősége mentén is többet tudhatsz meg, tanulhatsz magadról.

A közösen eltöltött hosszabb idő lehetőséget ad a program során több leckében elmélyülni, vagy éppen egy leckébe belemerülni. Személyesen felteheted a kérdéseidet, meghallgathatod más emberek élményeit. A részvételed mindenképpen sok tanulást enged meg számodra. 

Különösen jó választás a több órás együttlét, ha a rendszeres órák látogatása most számodra nem lehetséges. Vagy, azok közé tartozol, akik különösen szeret mélyebb, sokrétű tapasztalat mentén önmagáról többet megtudni, mozgásában fejlődni a szelíd mozgás leckék mentén. 

Azokat a műhelyeket különösen szívesen tartom, amelyek többeknek érdeklődésére, javára vannak. 

Ezekre a témákra biztosan számíthatsz.

  • Feldenkrais Alapok I.
  • Soha többé hátfájás!
  • A gerincem egészsége
  • A csípő mozgásai
  • A mozgással "tanulom magam."

"A több órás foglalkozások nagyon kellemesek. Még több időnk van, hogy felfedezzük magunkat, belemélyedjünk a gyakorlatokba. A rendszeres órák mellett nagyon jó egy- egy ilyen sorozatban is részt venni. Igazán jól megérezhető, miért is van értelme "feldenkraisozni:) – Köszönöm.  "

egy résztvevő

"...nagyon örültem, hogy részt vehettem a műhely napon. Nagyon felszabadító élmény volt számomra, hogy az apró mozgásokkal, és a mozgásra és légzésre való figyelés során azok az izmaim kerültek harmóniába, amelyekhez aktív sportolás során nem jutok el. Egységes lett a nap végére a hátam, és úgy éreztem nem darabokból vagyok, hanem egész vagyok. Érdekes volt, és egyben majd csoda élmény volt, ahogy a hátam, vállam, csípőm és a lapockáim felszabadultak. Mindenképpen szeretném jobban megismerni és gyakorolni a Feldenkrais módszert."

egy résztvevő

Máris megtapasztalnál egy Feldenkrais leckét?

Töltsd le a "Tudatosság mozgással" c. hanganyagot
INGYEN, és láss hozzá most azonnal!