Workshopok

A dolgok jobban a helyére kerülhetnek.


Fedezd fel “a legkisebb erő, legnagyobb haszon” fejlesztő erejét!


Rugalmas Gerinc II.

December 11.

10-13 óra

Mozgásműhely - BVSC edzőterem Budapest

Egy résztvevő visszajelzése a Rugalmas Gerinc I. mozgásműhely után


"Fáj a derekam, ezért jöttem el.  Nagyon nagy különbség volt valamiről beszélni, és tenni azért, hogy jobban érezzem magam a bőrömben! A nyugalomban való figyelés önmagamra először nehezen  ment, mert azt hittem erősebben kell mozognom. Aztán, amikor Csilla a keze érintésével megmutatta nekem, ha lassabban mozgok észre vehetem, hogy felesleges erőt teszek oda, ahol könnyebben is mozoghatnék, sok minden változott. Egyre kényelmesebb volt a földön feküdni, és amikor felálltam nem éreztem a megszokott fájdalmat. Sokkal jobban érztem magam, úgy mindenestül! Azt hiszem a szokványos helyett, most jobban tudom mit jelent a saját figyelmem ereje.

Köszönöm! "

Egy résztvevő visszajelzése a "Mozgás szabadsága, a csípő egészsége mozgásműhely után


"Annyire jó érzés volt belefeledkezni a finom mozdulatokba! Pár évvel ezelőtt rátaláltam a jógára. Nagyon megszerettem. De most, annyira élvezem a Feldenkrais órát! Nem hittem volna, hogy még jobban fogom élvezni a testem mozgás közben, és az a bensőséges élményt, amit megélek az órák után!Köszönöm! "


MOZGÁSMŰHELYEK BUDAPESTEN

Jobban mozogni, jobban érezni magam a bőrömben!

Időpontok:

Október 8. 

Rugalmas Gerinc I. 


November 13.  

A mozgás szabadsága! A csípő mozgásai.


December 11. 

Rugalmas Gerinc II.


Bizonyos rendszerességgel hosszabb és rövidebb időtartamú, saját élményű műhelyfoglalkozásokat szervezek. Online, és élő helyszínen is. Szívesen megyek vidéki helyszínre is, ha meghívnak.

A több órás foglalkozások egy-egy témát járnak körbe, vagy egyszerűen hosszabb gyakorlást tesznek lehetővé.  A csoportos műhelyfoglalkozás támogatja a tanulásod a leckék megtapasztalásán túl abban is, hogy a környezet hatása, más emberekkel való kapcsolódás lehetősége mentén is többet tudhatsz meg, tanulhatsz magadról.

A közösen eltöltött hosszabb idő lehetőséget ad a program során több leckében elmélyülni, vagy éppen egy leckébe belemerülni. Személyesen felteheted a kérdéseidet, meghallgathatod más emberek élményeit. A részvételed mindenképpen sok tanulást enged meg számodra. 

Különösen jó választás a több órás együttlét, ha a rendszeres órák látogatása most számodra nem lehetséges. Vagy, azok közé tartozol, akik különösen szeret mélyebb, sokrétű tapasztalat mentén önmagáról többet megtudni, mozgásában fejlődni a szelíd mozgás leckék mentén. 

Azokat a műhelyeket különösen szívesen tartom, amelyek többeknek érdeklődésére, javára vannak. 

Ezekre a témákra biztosan számíthatsz.

  • Feldenkrais Alapok I.
  • Soha többé hátfájás!
  • A gerincem egészsége.

"A több órás foglalkozások nagyon kellemesek. Még több időnk van, hogy felfedezzük magunkat, belemélyedjünk a gyakorlatokba. A rendszeres órák mellett nagyon jó egy- egy ilyen sorozatban is részt venni. Igazán jól megérezhető, miért is van értelme "feldenkraisozni:) – Köszönöm.  "

egy résztvevő

"...nagyon örültem, hogy részt vehettem a műhely napon. Nagyon felszabadító élmény volt számomra, hogy az apró mozgásokkal, és a mozgásra és légzésre való figyelés során azok az izmaim kerültek harmóniába, amelyekhez aktív sportolás során nem jutok el. Egységes lett a nap végére a hátam, és úgy éreztem nem darabokból vagyok, hanem egész vagyok. Érdekes volt, és egyben majd csoda élmény volt, ahogy a hátam, vállam, csípőm és a lapockáim felszabadultak. Mindenképpen szeretném jobban megismerni és gyakorolni a Feldenkrais módszert."

egy résztvevő

Máris megtapasztalnál egy Feldenkrais leckét?

Töltsd le a "Tudatosság mozgással" c. hanganyagot
INGYEN, és láss hozzá most azonnal!