Workshopok

A dolgok jobban a helyére kerülhetnek.


Augusztus 27. Budapest,  BVSC. Mozgásműhely, 10-13 óra.

Jobban mozogni, jobban érezni magam a bőrömben!

A saját élményű mozgásműhely alkalmával úgy kezdesz majd bele a mozgásba, hogy a teljesítmény-elvárás a gyakorlatvezetés szándéka szerint, háttérbe szorul. Ebben a " különleges üzemmódban" a mozgást szervező képességeddel kerülsz jobban és jobban kapcsolatba. Újra taníthatod az agyad, hogyan találja meg a legjobb lehetőséget a jól eső mozgásra. Saját egyedi mozgásod, magad számára, aminek mentén sok olyan lehetőségre derülhet fény, amire nem is gondoltál. Ez csak úgy lehetséges, ha belekezdesz. 


Szeptember 6. 9:30 - 11.00 óra, Ingyenes módszerbemutató foglalkozás Budapesten, Zuglói Ifjúsági Centrum

Jobban mozogni, jobban érezni magam a bőrömben!

Élő termi foglalkozásra járni szuper élmény!

Szeptember 6 -án, ezzel az ingyenes alkalommal kezdetét veheti számodra is egy folyamat.  
Gyere és csatlakozz időben, mert a terem nagysága kiscsoport részére alkalmas!
A program létszám korlátos!
Regisztálni kell!
Kérlek, ha jelentkezel, gyere is el! 

Szeptember 13 -tól, végéig elindul egy 7 alkalmas tanfolyam, ha belevágsz a tanulásba, máris folytathatod. 

Bizonyos rendszerességgel hosszabb és rövidebb időtartamú, saját élményű műhelyfoglalkozásokat szervezek. Online, és élő helyszínen is. Szívesen megyek vidéki helyszínre is, ha meghívnak.

A több órás foglalkozások egy-egy témát járnak körbe, vagy egyszerűen hosszabb gyakorlást tesznek lehetővé.  A csoportos műhelyfoglalkozás támogatja a tanulásod a leckék megtapasztalásán túl abban is, hogy a környezet hatása, más emberekkel való kapcsolódás lehetősége mentén is többet tudhatsz meg, tanulhatsz magadról.

A közösen eltöltött hosszabb idő lehetőséget ad a program során több leckében elmélyülni, vagy éppen egy leckébe belemerülni. Személyesen felteheted a kérdéseidet, meghallgathatod más emberek élményeit. A részvételed mindenképpen sok tanulást enged meg számodra. 

Különösen jó választás a több órás együttlét, ha a rendszeres órák látogatása most számodra nem lehetséges. Vagy, azok közé tartozol, akik különösen szeret mélyebb, sokrétű tapasztalat mentén önmagáról többet megtudni, mozgásában fejlődni a szelíd mozgás leckék mentén. 

Azokat a műhelyeket különösen szívesen tartom, amelyek többeknek érdeklődésére, javára vannak. 

Ezekre a témákra biztosan számíthatsz.

  • Feldenkrais Alapok I.
  • Soha többé hátfájás!
  • A gerincem egészsége.

"A több órás foglalkozások nagyon kellemesek. Még több időnk van, hogy felfedezzük magunkat, belemélyedjünk a gyakorlatokba. A rendszeres órák mellett nagyon jó egy- egy ilyen sorozatban is részt venni. Igazán jól megérezhető, miért is van értelme "feldenkraisozni:) – Köszönöm.  "

egy résztvevő

"...nagyon örültem, hogy részt vehettem a műhely napon. Nagyon felszabadító élmény volt számomra, hogy az apró mozgásokkal, és a mozgásra és légzésre való figyelés során azok az izmaim kerültek harmóniába, amelyekhez aktív sportolás során nem jutok el. Egységes lett a nap végére a hátam, és úgy éreztem nem darabokból vagyok, hanem egész vagyok. Érdekes volt, és egyben majd csoda élmény volt, ahogy a hátam, vállam, csípőm és a lapockáim felszabadultak. Mindenképpen szeretném jobban megismerni és gyakorolni a Feldenkrais módszert."

egy résztvevő

Máris megtapasztalnál egy Feldenkrais leckét?

Töltsd le a "Tudatosság mozgással" c. hanganyagot
INGYEN, és láss hozzá most azonnal!