Csoportos Zoom online órák


Feldenkrais “ Camp” Online Zoom,

Augusztus 22-26. 

8 óra 

Kezdd a napot egy héten át mozgásleckével!

Nézd meg, mi lesz belőle!


Kezdd a napot egy héten át finom mozgással!

A testi jól lét, a jó közérzetünk kulcsa. Mindezt paradox módon, akkor tapasztalhatjuk meg a legjobban, ha porszem kerül a gépezetbe. Vagyis, a testünk korlátoz minket, és ez felhívja a figyelmet arra, milyen jó is, ha minden rendben van velünk.  Ugye, milyen jó, ha semmi nem fáj! Vagy te magad tudsz azért tenni, hogy segíts magadon!

Amikor gyermekek voltunk, eltartott jó egy évet, hogy a lábunkra álljunk. Amíg megtanultunk jönni -menni, járni -kelni, két forintért kuglert venni, nos, tulajdonképpen mi egész nap mozogtunk!

Mi volna, ha egy hétre most bevállálnád a kihívást, és beengednéd ezt a régi rutint, kicsiben?😉

 Minden reggel egy Feldenkrais órával kezdeni a napot!?

Persze, hogy hamarabb is felkelhetsz, de mi 8 órakor kezdünk!

Élj az alkalom lehetőségével! - bárhol is élsz, itt lehetsz!

Feldenkrais reggelente!

online, Zoom

Augsztus 22-26. 

8:00 - 9:15 óra

Minden nap egy új lecke, a hatás összeadódik, jobban és jobban leszel!

A leckék dolgoznak benned, és összeérnek!

Te kellesz hozzá!

Miért lesz ez kiváló számodra is? 

Mintha csak egy " Feldenkrais edzőtáborhoz" csatlakoznál!

A vállalásod megtart. 

Kizökkent a régi kerékvágásból, elközetelőződést kér tőled. A megérdemelt jutalom, hogy kitartasz, és saját magadra figyelsz! Amikor az ember egyre inkább " kompetens" saját maga felett is, más az élete minősége!

Rendszert adhatsz a  hetednek.

Egy héten át, másképpen kezded a napod. Kitartasz mellette, és így próbára teheted magad!

Okosan indítod a napot.

A reggeli rutinod része lehet, hogy gondolkodva, cselekedve, ellazulva kezdesz bele a napba. Jobb lesz a közérzeted!

Megtapasztalod a rendszeresség erejét.

Igen, ez a vállalás megtart téged, és segít, hogy jobb és jobb szokásokat alakíts ki a magad javára. Meg is tervezheted a hetet, hogyan tehetsz többet az egészségedért!

Változást, kihívást szeretnél az életedben? 

Ez a program biztosan kéri tőled a figyelmet!

Szabadságon vagy? Magad bánsz az időddel? Otthonról dolgozol?  Ki másnak való ez, ha nem neked? 

Közösségben, másokkal együtt lehetsz.

Valós idejű, online jelenléttel mégis közösségbe lehetsz. Másokkal együtt vagy, megoszthatod az élményeid, tanulhatsz, kérdezhetsz, és választ is kapsz! A többiek is fontosak:)!

Részvétel

Normál ÁR: 15 000 Ft

Kedvezményes ár augusztus 10 -ig: 12 000 Ft

Korán kelő kedvezmény augusztus 1 ig!

10 000 Ft

/ hét

Miből áll a program

  • Augusztus 22-26 -ig, minden reggel 8 órától egy új mozgásleckét, tehát öt darab,  45-60 perces gyakorlatot fedezhetsz fel a Zooom platformhoz kapcsolódva, valós idejű távoktatás formájában.
  • Az  órák után megoszthatod az élményeid a támogató közösségben. Ha kérdésed, van felteheted, én  válaszolok. Egymástól, egymás történeteivel is tanulunk. 
  • Bónuszként  megajándékozlak a tábor végén  egy új  leckével. Ezt a leckét letöltheted a saját gépedre. 

Folyamatosan tudsz valós időben, online órákhoz csatlakozni! 


Szinte már az online foglalkozás lesz a természetes.?

 Igazából nagyon sok előnyére derült fény annak, hogy az otthonunkban tudunk részt venni minőségi mozgásban.

Szeretjük, és nagyon hasznos ebben a mostani világunkban!

Minden nehézség ellenére - ami zajlik körülöttünk -, aki jár, annak erősen a  javára vannk az órák.  No, nem azért, mert az órákon a hagyományos értelemben vett erőnek, olyan nagy jelentősége lenne! 

Másképpen van az " erőnek" haszna a Feldenkrais órán.  Erő az, amit magunk szelíd, belülről fakadó,  támogatásra figyelő, lassú és figyelmes odafigyeléssel töltünk!

Vitálisabbnak érezték magukat az emberek, és lett rálátásuk arra, hogy ami rendszeres, és jó, az jó szokásokat alakít ki a testi -lelki harmóniánk javára. A mozgásról sokaknak a sportok jutnak eszébe, és kissé elfeledjük, hogy a mozgás az ember alapvető képessége mindenre, ami Minket emberré tesz.

 No, de most hagyjuk a hátteret:) A Feldenkrais óra nem sport, hanem a mozgás alapjainak megtapasztalását adó tanulási forma. Aki szeretne jobban, és saját magát minden szempontból megélve létezni, azok számára egy igen jó választás a tudatossággal végzett mozgásleckék tapasztalása, a Feldenkrais óra. Amikor a Feldenkrais órán mozgunk, sok új, nem is gondolt mozgáslehetőséget mutat meg egy -egy gyakorlat. Az agyunk rugalmassága mentén ezeket kipróbálva elindul az organikus tanulás. Fejlődhetünk, akármennyi évesek is vagyunk. És elárulom neked, nem csak a mozgásunkban. Gondolkodás, érzékelés, észlelés, érzelmek, cselekvés-viselkedés. Jobban mozgunk, kíváncsiak leszünk, kreatívabbak, elfogadóbbak önmagunkkal, és ettől jobban leszünk! A mozgásleckékben keressük a mozgásszervezés leghatékonyabb módját. Az óráim kiváló alapjai minden egyéb sportos, és mozgásos tevékenységnek, hétköznapi mozgásainknak: legyen az futás, jóga, professzionális sportok, tánc, tangó, gyógytorna, hangszeres zenélés, kertészkedés, "home office" miatti testi kellemetlenségek oldása. Segít testi és lelki állapotunkat is rendezni. A tanítómester a bennünk rejlő képesség a tanulásra. A belső rendeződésünk vele született lehetősége az összehangolódás. Mi az idegrendszer mozgást szervező tanulási folyamatával érjük el a változást.          

Szeretettel várlak, tarts Velem!


Ha téged a termi, csoportos óra érdekel, 

Akkor látogass el ide!  

Szeretettel várlak a foglalkozásokon!A résztvevők javára mindig van bizonyos keret kedvezményes, támogatott részvételre.
Írj, ha szeretnéd ezt a felajánlást igénybe venni.

Szeretettel várlak!
 Perényi Csilla

Máris megtapasztalnál egy Feldenkrais leckét?

Töltsd le a "Tudatosság mozgással" c. hanganyagot
INGYEN, és láss hozzá most azonnal!