Csoportos Zoom online órák

Folyamatosan tudsz valós időben, online órákhoz csatlakozni! 


Szinte már az online foglalkozás lesz a természetes.?

 Igazából nagyon sok előnyére derült fény annak, hogy az otthonunkban tudunk részt venni minőségi mozgásban.

Szeretjük, és nagyon hasznos ebben a mostani világunkban!

Minden nehézség ellenére - ami zajlik körülöttünk -, aki jár, annak erősen a  javára vannk az órák.  No, nem azért, mert az órákon a hagyományos értelemben vett erőnek, olyan nagy jelentősége lenne! 

Másképpen van az " erőnek" haszna a Feldenkrais órán.  Erő az, amit magunk szelíd, belülről fakadó,  támogatásra figyelő, lassú és figyelmes odafigyeléssel töltünk!

Vitálisabbnak érezték magukat az emberek, és lett rálátásuk arra, hogy ami rendszeres, és jó, az jó szokásokat alakít ki a testi -lelki harmóniánk javára. A mozgásról sokaknak a sportok jutnak eszébe, és kissé elfeledjük, hogy a mozgás az ember alapvető képessége mindenre, ami Minket emberré tesz.

 No, de most hagyjuk a hátteret:) A Feldenkrais óra nem sport, hanem a mozgás alapjainak megtapasztalását adó tanulási forma. Aki szeretne jobban, és saját magát minden szempontból megélve létezni, azok számára egy igen jó választás a tudatossággal végzett mozgásleckék tapasztalása, a Feldenkrais óra. Amikor a Feldenkrais órán mozgunk, sok új, nem is gondolt mozgáslehetőséget mutat meg egy -egy gyakorlat. Az agyunk rugalmassága mentén ezeket kipróbálva elindul az organikus tanulás. Fejlődhetünk, akármennyi évesek is vagyunk. És elárulom neked, nem csak a mozgásunkban. Gondolkodás, érzékelés, észlelés, érzelmek, cselekvés-viselkedés. Jobban mozgunk, kíváncsiak leszünk, kreatívabbak, elfogadóbbak önmagunkkal, és ettől jobban leszünk! A mozgásleckékben keressük a mozgásszervezés leghatékonyabb módját. Az óráim kiváló alapjai minden egyéb sportos, és mozgásos tevékenységnek, hétköznapi mozgásainknak: legyen az futás, jóga, professzionális sportok, tánc, tangó, gyógytorna, hangszeres zenélés, kertészkedés, "home office" miatti testi kellemetlenségek oldása. Segít testi és lelki állapotunkat is rendezni. A tanítómester a bennünk rejlő képesség a tanulásra. A belső rendeződésünk vele született lehetősége az összehangolódás. Mi az idegrendszer mozgást szervező tanulási folyamatával érjük el a változást.          

Szeretettel várlak, tarts Velem!


Ha téged a termi, csoportos óra érdekel, 

Akkor látogass el ide!  

Szeretettel várlak a foglalkozásokon!A résztvevők javára mindig van bizonyos keret kedvezményes, támogatott részvételre.
Írj, ha szeretnéd ezt a felajánlást igénybe venni.

Szeretettel várlak!
 Perényi Csilla

Máris megtapasztalnál egy Feldenkrais leckét?

Töltsd le a "Tudatosság mozgással" c. hanganyagot
INGYEN, és láss hozzá most azonnal!