Online tanfolyamok

Minden tanfolyam...
  • Minden tanfolyam...
  • Topics
  • Feldenkrais leckecsomag
  • Mi a csuda az a Feldenkrais módszer?
  • Access restrictions
  • Feliratkozók
  • Prémium
  • Regisztráció nélkül
  • Ingyenes
  • Prémium tanfolyam

Feliratkozók

Intermediate

Ebben a leckecsomagban négy lecke vár rád. A hanganyagok mentén akár többször is el tudod végezni a leckéket. Mindig találsz a gyakorlásod mentén, akár újabb felfedezni valót. Mozogj lassan! Akár részletekben is gyakorolhatsz, mert bármikor újra vissza is térhetsz, megállíthatod a leckét, és újra indíthatod. A leckéket végezheted sorban is, de más sorrendben is. Olvasd el a " Hogyan kezdj bele " útmutatót, és használd javadra a munkalapot, ami tovább segít a leckék mentén a tudatosabb mozgás útján. Írj visszajelzést! - kíváncsian várom a tapasztalataidat. Mások is olvashatják, így a még többet tanulhatunk egymástól, magunkról. A leckéket megvásárlás után 30 napig tudod elérni a belső felületről. Jó gyakorlást, tanulást! Mozogj jobban, érezd magad jobban! A Mozgás, maga az Élet!

5 Lecke -

Prémium tanfolyam

Intermediate

Ebben az online tanfolyamban négy lecke és egy légzéssel összekötött vezetett ráhangolódás-lecke vár Rád! A hanganyagok mentén akár többször is el tudod végezni a leckéket. Mindig találsz a gyakorlásod mentén, akár újabb felfedezni valót. Mozogj lassan! Akár részletekben is gyakorolhatsz, mert bármikor újra vissza is térhetsz, megállíthatod a leckét, és újra indíthatod. A leckéket végezheted sorban is, de más sorrendben is. Olvasd el a " Hogyan kezdj bele " útmutatót, és használd javadra a munkalapot, ami tovább segít a leckék mentén a tudatosabb mozgás útján. Írj visszajelzést! - kíváncsian várom a tapasztalataidat. Mások is olvashatják, így a még többet tanulhatunk egymástól, magunkról. A leckéket megvásárlás után, 30 napig éred el az oldalra belépve. Jó gyakorlást, tanulást! Mozogj jobban, érezd magad jobban! A Mozgás, maga az Élet!

6 Lecke -

Prémium tanfolyam

Intermediate

Ebben az online leckecsomagban négy lecke vár Rád! A hanganyagok mentén akár többször is el tudod végezni a leckéket. Mindig találsz a gyakorlásod mentén, akár újabb felfedezni valót. Mozogj lassan! Akár részletekben is gyakorolhatsz, mert bármikor újra vissza is térhetsz, megállíthatod a leckét, és újra indíthatod. A leckéket végezheted sorban is, de más sorrendben is. Olvasd el a " Hogyan kezdj bele " útmutatót, és használd javadra a munkalapot, ami tovább segít a leckék mentén a tudatosabb mozgás útján. Írj visszajelzést! - kíváncsian várom a tapasztalataidat. Mások is olvashatják, így a még többet tanulhatunk egymástól, magunkról. A leckékhez megvásárlás után, 30 napig van hozzáférésed. Jó gyakorlást, tanulást! Mozogj jobban, érezd magad jobban! A Mozgás, maga az Élet!

5 Lecke -

Prémium tanfolyam

Intermediate

Ebben az online tanfolyamban négy lecke vár Rád! A hanganyagok mentén akár többször is el tudod végezni a leckéket. Mindig találsz a gyakorlásod mentén, akár újabb felfedezni valót. Mozogj lassan! Akár részletekben is gyakorolhatsz, mert bármikor újra vissza is térhetsz, megállíthatod a leckét, és újra indíthatod. A leckéket végezheted sorban is, de más sorrendben is. Olvasd el a " Hogyan kezdj bele " útmutatót, és használd javadra a munkalapot, ami tovább segít a leckék mentén a tudatosabb mozgás útján. Írj visszajelzést! - kíváncsian várom a tapasztalataidat. Mások is olvashatják, így a még többet tanulhatunk egymástól, magunkról. A leckéket megvásárlás után , 30 napig éred el! Jó gyakorlást, tanulást! Mozogj jobban, érezd magad jobban! A Mozgás, maga az Élet!

5 Lecke -

Pen