Fedezd fel a “Legkisebb erő, legnagyobb haszon ” fejlesztő erejét

Február 5.  10-13 óra

Úgy mozogni, hogy sehol ne fájjon? 


Tapasztald meg hogyan lesz minden más, ha lassan mozogsz,  és a figyelmedre számítasz.

A saját élményű mozgásműhely alkalmával úgy kezdesz majd bele a mozgásba, hogy a teljesítmény-elvárás a gyakorlatvezetés szándéka szerint, háttérbe szorul. Ebben a " különleges üzemmódban" a mozgást szervező képességeddel kerülsz jobban és jobban kapcsolatba. Újra taníthatod az agyad, hogyan találja meg a legjobb lehetőséget a jól eső mozgásra. Saját egyedi mozgásod, magad számára, aminek mentén sok olyan lehetőségre derülhet fény, amire nem is gondoltál. 

Ez csak úgy lehetséges, ha belekezdesz. 

A mozgás áthatja az egész életünket. Mozgás nélkül nincsen Élet. Amikor megtanultunk kisgyermekként mozogni, a környezet számos hatása és az öröklött tulajdonságaink a mozgásunk fejlődésének folyamatában, játékos -örömteli tanulás eredményeként válik automatizmussá. Az automatizmus nagyon hasznos, de sok esetben számos okos, kreatív lehetőséget nem használunk ki, talán le is mondunk róla. Ahhoz, hogy erről tapasztalatunk legyen,  újra le kell lassulni, és ezzel mintha újra " huzaloznánk "az idegrendszerünk. A mozgásleckék okos szerkezete, pontos stuktúrája ebben lesz hasznunkra ezen a 3 órás műhelyen. Két hosszú leckére számíthatsz, és lesz lehetőség az élmények átbeszélésre, megosztására. Így a jelenlévők maximális támogatást, figyelmet kapnak. 

...a hátamról, vállamról pukkanás szerűen leoldódott egy hatalmas, görcsös csomó.

K.Katalin

"Köszönöm a szép a foglalkozást. Nagyon hasznos volt számomra. Visszatért az életkedvem, könnyű a járás, minden megváltozott.
Azóta egyébként a hátamról/vállamról pukkanás szerűen leoldódott egy hatalmas görcsös csomó. Lehetett érezni a pillanatot. Most hagyom magam mögött a munkás élet minden nyűgjét? "

Feldenkrais Mozgásműhely

Perényi Csillával

Úgy mozogni, hogy sehol ne fájjon?!

Élj most az élő találkozás lehetőségével!

Február 5. 

10-13 óra

Helyszín: BVSC -Gym. Tornaterem

1142 Budapest Szőnyi út 2.

Miért lehet jó döntés számodra a részvétel? 

Mert a mozgásod megszervezése a kényelmes mozgás alapja! Számos, egyéni módon lehet a javadra. Ha itt -ott fáj; ha sportolsz, azért;  ha nem sportolsz, azért; ha tanulni szeretnél magadról, azért. Egy olyan tanulásba kezdesz, ami minden ember javára van.

Szeretnél jobban mozogni, fájdalom nélkül élni?
Sportolsz, és szeretnéd a sérüléseket megúszni? 
Szeretnél egy rehabilitációdat segítő módszert megismerni?
Kíváncsi vagy, hogyan működsz, ha a saját mozgásod felfedezésére szánsz időt? 
Érdekel, hogyan is lehet a mozgás jól eső, és mégis jól szervezett?
Megismernéd jobban az emberi erőforrásaid? 
 Mozognál, és lazítanál egyidőben? 
Növelni szeretnéd a regenárációs képességed. 
Érdekel, hogyan lehetséges fejlődni a figyelmes, "tudatosság mozgással" leckék mentén. 

Mire van szükséged? 

 Önmagadra. 

 A mozgás, nem kell, hogy fájjon! Mi más lehetséges, ha nemcsak a nagy erő az, amivel meg akarunk mozdulni?  

Lehetséges az, hogy a nehéz, lehet könnyebb is?

 Talán még elegánsabb is? 

 BIZTOSÍTHATLAK, HOGY IGEN! A hogyanra helyezzük a hangsúlyt!

 ...nagyon lehet élvezni, a könnyű mozgás élményét. 

Anikó

"Végig tudtam figyelni. Amikor a lecke végén minden összeállt, nagyon lehet élvezni, a könnyű mozgás élményét. És milyen nehéz volt amikor belekezdtem.! De a sok apró tapasztalás, próbálkozás, újabb és újabb megértés, nagyon megéri a rászánt időt! Csodálatos érzés ilyen módom önmagammal lenni!


Hová kell jönni? 

  • A BVSC  Szőnyi út 2. szám alatti edzőtermében találkozunk. Az utca felől tudsz bejönni az épültebe, az étterem mellett.  Az első emeleten van a terem. A recepción kapsz az öltözőhöz " kulcsot ".

Mire lesz szükséged? 

  • Elsősorban a tanulásra nyitott jelenlétedre lesz szükséged.
  • Kényelmes ruhában gyere. Inkább érdemes rétegesen öltözni, hogy ne fázz - az időjárás fügvénye persze. Legyen nálad zokni. Sportcipőre nem lesz szükséged. Hozz magaddal egy vastagabb törölközőt a fejed alá. Van jóga szőnyeg, de ha picit puhábbra vágysz, hozz magaddal kérlek egy vastagabb plédet. 

Mire számíts ebben a három órában? 

  • Rövid ismerkedés és  bevezető után megtapasztalhatsz két Feldenkrais mozgás tudatossággal leckét. Közben tartunk rövid szünetet. 
  • A foglalkozás végén megoszthatjuk az élményeket, megbeszéljük,  ha kérdések merülnek fel. 

Részvételi  feltételek: 

  • A jelentkezéseddel vállalod, hogy saját felelősségedre veszel részt az órákon. A leckék biztonságosak, és nem megterhelőek. Szinte minden ember javára tesznek.  
  • Időben megvásárolod a műhelyen való részvétel jogát. 

Normál ár

15 000Ft

Kedvezményes ár

12 000

Ft

Február 1 -ig

Korán kelő kedvezmény sajnos lejárt

január 26 -án


Kivel tanulsz együtt? 

Perényi Csilla Nemzetközi Minősítésű Feldenkrais tanár. / 2004- / Mozgástanítással foglalkozik több mint három évtizede. Testnevelő és gyógytestnvelő tanár, Mesterpedagógus. Relaxációs és Mentálhigiénés szakember. Számos alkalommal volt Feldenkrais tanári képzésben óraadó tanár. A szomatikus tanulást használva, életmód-életvezetési támogatásként egyéni folyamatokat is vezet. Jelenleg online csoportos órái mellett, önállóan végezhető leckecsomagokat is elérhet a honlapon keresztül. 

Máris megtapasztalnál egy Feldenkrais leckét?

Töltsd le a "Tudatosság mozgással" c. hanganyagot
INGYEN, és láss hozzá most azonnal!