Mozgásórák, December

Online Zoom

  December

Órarend

Hétfő 

18:30 - 19:15

Kedd

9:30 - 10:30 

Szerda

18:30 - 19:15

November és December  hónapban bérletes részvételi formában várlak a foglalkozásokra. A Bérletes forma kedvező feltételeket ad számodra, mert az alkalmaid bármelyik órarendi órán érvényesítheted.  Ha korlátlan bérletet váltasz, igazán kedvező módon vehetsz részt a foglalkozásokon. Élő, valós idejű órákon veszel részt, így biztos lehetsz abban mindig felkelti majd valami az érdeklődésed. Minden lecke számos lehetőséget tartogat magában, és ennek számtalan előnyét illesztheted a rendszeres órára érkezéssel az Életedbe. 

Bérlet DECEMBER

  • 4 alkalmas Bérlet December, 10 000 Forint
    Decemberben, biztosan sikerül úgy alakítanod, hogy a 10 órából négyszer el tudj jönni az órákra.
  • Korlátlan December Bérlet, 15 000 Forint Kedvezményes ár
    Ha hetente 2 -3 órán szeretnél részt venni, akkor ez a bérlet neked való. Igazán kedvező, ha többször jársz órára, mert az ára mellett egészen biztosan a javadra lesz a sok " feldizés", MOST újra érdemes befelé figyelni, megóvni a mentális egészségünket is!

Ha szeretnéd a helyed biztosítani,
kattints az alábbi gombra.Online  elérhető leckecsomagok:

MOZGÁSBAN AZ ÉLET!

Mozgásban az Élet # 1.
Mozgásban az Élet ! # 2.
Mozgásban az Élet! #3.  
Mozgásban az Élet! #4.  

MOST, és BÁRMIKOR ÉRDEMES KAPCSOLÓDNI!

A sorozatokban különböző leckék szerepelnek. 

Egy -egy lecke nagyon sok felfedezni valót tartalmaz. Ha az élő termi foglalkozásokra nem jutsz el,  és az online valós idejű órák mellett, vagy helyett, még rugalmasabban szeretnéd ezeknek a csodálatos leckéknek a hatását élvezni, akkor kiváló választás a leckecsomag. A leckecsomagokokat megvásárlás után, 30 napig éred el.  


Ha szeretnéd a helyed biztosítani, az online, valós idejű Zoom foglalkozásokra
kattints az alábbi gombra.

A testünk a legtöbb dolgát automatizmusban végzi a hétköznapokban.

Az online oktatás lehetősége a Zoom platformon keresztül igen eredményes. Sokan jártak, akár hetente többször is  Feldenkrais órára. 

Vitálisabbnak érezték magukat az emberek, és lett rálátásuk arra, hogy amit rendszeresen gyakorolnak és Jót tesz nekik, jó szokásokat alakít ki a testi -lelki harmónia javára.

A mozgásról sokaknak a sportok jutnak eszébe, és kissé elfeledjük, hogy a mozgás az ember alapvető képessége mindenre.

A Feldenkrais óra nem sport, hanem a mozgás alapjainak megtapasztalását adó szelíd  tanulási forma. Aki szeretne jobban, és saját magát minden szempontból megélve létezni, azok számára egy igen jó választás a tudatossággal végzett mozgásleckék tapasztalása. Aki sportol, vagy egyszerűen fontos számára a testtel való jó kapcsolata, és ezért szívesen tesz is, nagyon jó választás az óráimra járni.

Tanulhatsz jobban mozogni a saját otthonodban és szeptember 6 -tól tudsz csatlakozni az órákhoz. 

Amikor a Feldenkrais órán mozgunk, sok új, nem is gondolt mozgáslehetőségeket mutat meg egy -egy gyakorlat. Az agyunk rugalmassága mentén ezeket kipróbálva elindul az organikus tanulás. Fejlődhetünk, akármennyi évesek is vagyunk. Gondolkodás, érzékelés, észlelés, érzelmek, mozgás.

Jobban mozgunk, kíváncsiak leszünk, kreatívabbak, elfogadóbbak önmagunkkal, és ettől jobban leszünk! 

A mozgásleckékben keressük a mozgásszervezés leghatékonyabb módját.

 Az óráim kiváló alapjai minden egyéb sportos, és mozgásos tevékenységnek, hétköznapi mozgásainknak: legyen az futás, jóga, professzionális sportok, tánc, tangó, gyógytorna, hangszeres zenélés, kertészkedés, "home office" miatti testi kellemetlenségek. Itt fáj, ott fáj a nyakunk, hátunk, csípőnk, és éppen ezért is lehet nehezen belefogni a mozásba. A Feldenkrais leckékben benne van a lehetősége annak, hogy a testi bajaink, rendeződnek. Segít testi és lelki állapotunkat is rendezni. 

A tanítómester a bennünk rejlő képesség a tanulásra. A belső rendeződésünk vele született lehetősége az összehangolódás. Mi az idegrendszer mozgást szervező tanulási folyamatával érjük el a változást. 

Szeretettel  várlak a foglalkozásokon!


Az órákon való részvétel saját felelősségedre történik, ezt a jelentkezéssel egyidőben,  el is fogadod.

ÖRÜLÖK, hogy találkozunk!

A résztvevők javára mindig van bizonyos keret kedvezményes, támogatott részvételre. Írj, írjon, ha szeretné ezt a felajánlást igénybe venni.

Szeretettel várlak!
 Perényi Csilla

Máris megtapasztalnál egy Feldenkrais leckét?

Töltsd le a "Tudatosság mozgással" c. hanganyagot
INGYEN, és láss hozzá most azonnal!