Nyilatkozat

NYILATKOZAT Perényi Csilla részéről

Köszönöm, hogy kapcsolódsz a honlapomhoz, és az általam, Perényi Csilla által vezetett órákhoz.

Bármelyik formája is legyen ennek a kapcsolódásnak - az online, vagy élő termi foglalkozás, műhelyfoglalkozás, vagy online megvásárolható tananyag -, remélem örömed lesz benne, és a magad fejlődése javára tudod fordítani. 

Szeretettel fogadom a nyitott, őszinte érdeklődésed Önmagad iránt a mozgás – tapasztalás mentén, és ezen az úton szeretném a tanulásod támogatni. 

Ez az írás számomra fontos határokat igyekszik pontosítani. 

  1. A saját fejlődésed támogató anyagok felhasználása számodra önálló tanulmányi célokat szolgálnak, önképzésed keretein belül. A digitális anyag egyes formáit (jegyzet, útmutató, ha az belső felületen úgy érhető el) saját gépedre tudod menteni, de azokat másnak tovább ne add tovább. 

  2. Az online megvásárolt oktatási anyagok / hangfelvétel, videó, tanulási segédletek / a Feldenkrais-tanfolyam.hu oldalról, az anyagot megvásárolt felhasználóként, számodra ennek belső oldalán lesz elérhető. 

  1. Az értékesítésből származó jövedelem a tartalmat létrehozó Perényi Csilla/ Felenkrais-tanfolyam.hu számára lehetőség és jog, hogy további új tartalmakat hozhasson létre. Így a honlapon megjelenő megvásárolható tartalmak másolása, egyéb módon való megosztása, más módon való terjesztése nem megengedett, és megfoszthat engem, a létrehozót, hogy ezzel a munkával tartósan mások javára lehessen.  

  1. Perényi Csilla nem engedélyezi, hogy a belső oldalon elérhető tartalmak bármilyen formájáról, más módon másolatot készíts, és azt más személynek átadd.  Bármely másolat készítése a tartalmakról, bármely célból – legyen ingyenes vagy eladás céljára szánt– nem megengedett. 

  1. A leckék közösségi formában való terjesztése sem engedélyezett, ehhez speciális esetekben Perényi Csilla írásos engedélye szükséges, vagy a vele kötött szerződés mentén legfeljebb lehetséges. 

  1. A megvásárolt tartalom semmilyen formában nem adható kölcsön, és nem terjeszthető. Az esetlegesen, feliratkozás mentén megszerzett, letölthető tartalom sem osztható meg másokkal, azonban feliratkozás után mindenkinek jogában áll annak rendeltetésszerű használta. 

  1. A mozgásleckék megvásárolt hang és / vagy videó formája nem minősül gyógyítás célú terméknek. Nem helyettesít orvosi kezelést, nem gyógyító szándékkal készült és nem egészségügyi értelemben vett mozgásterápiás eljárás.

Az oldalon elért anyagok kizárólagosan tanulási szándékkal önképzéshez segíti gyakorlóit, közérzeti javító hatással bírnak.  

Ha nem biztos magában, minden esetben kérje ki orvosa, pszichológusa tanácsát, - különös tekintettel, ha egészségügyi problémája van -, hogy Ő javasolja a mozgásszemléletet, ami a módszer sajátja. Finom, nem teljesítményelvű és nem gyógyító szándékú tanulási forma.

  1. Az órákon – bármilyen formája is legyen az említettek közül -, saját felelősségedre veszel részt. A személyes és csoportos / online valós idejű, online tanfolyam, vagy „élő” találkozások esetén is / órákon való részvételed nem helyettesít semmilyen orvosi kezelést, nem azok helyett ajánlott. Amikor jelentkezel, megvásárolsz anyagokat, ezzel teljes mértékben egyetértesz és elfogadod. 

  1. Az online, önálló feldolgozású tananyagok gyakorlása során, ha nehézségbe ütköznél, inkább kérdezz, írj levelet, ne erőltess semmit. 

  1. Az órákon és az online tananyagban tanultak feljogosítanak arra, hogy az élted részévé formáld, és a benne rejlő hasznokat működtesd az életedben.  Ez a célom a munkámmal.

Arra azonban nem jogosít fel, hogy a módszert tovább add, és tanítsd, hiszen az órákon nem a módszer átadása zajlik, hanem saját élményű tanulás. Ha szakemberként kapcsolódsz az óráimhoz, kérlek, és örülök, ha tudásod forrásaként megemlíted ezt. 

Feldenkrais tanári képzés, amely 4 éves, 800 órás képzési tartalommal, komplex tanulási stratégiával, Európában több helyen is elérhető. 

Budapest, 2021. Augusztus 1.                                                            Perényi Csilla

________________

*A Nyilatkozat formálásának változtatásának jogát Perényi Csilla fenntartja. 


A Nyilatkozatot letöltheted PDF formátumban, ha ide kattintasz.