Visszajelzés a “Mozgásban az Élet!” leckecsomagokról

Miért is fontos a te  visszajelzésed?

Ezen az odalon gyűjtöm  a visszejelzéseket az online elérhető, önálló tanulást lehetővé tevő "Mozgásban az Élet!" leckecsomag sorozatról.   
Megtisztelsz, ha visszajelzést írsz róluk. Visszajelzésed a honlapon kerül felhasználásra, megosztásra. Természetesen külön is írhatsz nekem,  emailben, de telefonon is elmondhatod a tapasztalataid.

Előre is köszönöm!  

Azért, mert: 

  • A te tapasztalatod, élményed hozzásegíti az embereket, hogy kedvet kapjanak ők is, hogy megismerjék ezt a csodálatos módszert, a Feldenkrais módszert,  és ők is belevágjanak a tanulásba. 
  • Aki olvassa az írásod,  rálathat arra, hogy például nincsen egyedül a problémáival, és lehetséges éppen a te megosztásod az, amivel megmutatod számára, lehetséges mégis a megoldás. Reményt adsz, segítesz.
  • Ha írsz visszajelzést, az téged is épít. Miért is? - mert te magad is végig gondolhatod, hogyan is hatottak rád a leckék, hogyan szolgálják a javadat. Felelősséget is veszel magadra,  és ez egyben törődés is önmgaddal. Érdemes arra is gondolni: megosztani, ami arra érdemes, előre viszi a Világot. 
  •   Szívesen veszek jószándékú, építő kritikát is. 
  •    Köszönöm Neked ha írsz, mert ebből mindannyian csak nyerhetünk! 

Mozgásban az Élet!

visszajelzés a leckecsomagokra

Milyen élmény és tapasztalás volt a Leckecsomagokkal tanulni?
Melyik leckecsomagra adtál visszajelzést?Máris megtapasztalnál egy Feldenkrais leckét?

Töltsd le a "Tudatosság mozgással" c. hanganyagot
INGYEN, és láss hozzá most azonnal!