Közelíts magadhoz a mozgással!

Prémium tanfolyam

Intermediate

Videó/Szöveg

Videó/Szöveg

Feldenkrais alapok 1.

8 Lecke

0% Elkezdve

Készen állsz?

Közelíts magadhoz a mozgással!

Prémium tanfolyam

Kapcsolódni önmagunkhoz a mozgás mentén! ? A tudatossággal végzett mozgásleckék éppen ebben támogatnak Téged. Mozogni úgy, ahogyan számodra a legjobban elérhető, amiben nincsen teljesítmény kényszer, és tanulás van. A sorozat leckéi során megtapasztalod, hogy a hangom vezetni fog téged a tanulásban. Egy időben kérlek arra, hogy lassan mozogj, figyelj, és érzékeld magad, mi történik benned. Ez egy komplex élmény, amiben a legfontosabb, hogy jólessen, amit csinálsz, és ne akard pusztán erővel megoldani, ami nem megy elsőre. A jelenben való létezés élménye és a finom mozgás, egyre inkább válik teljes Önmagad javára szinten minden szinten. Az összerendeződés segít, hogy jobban mozogj, és szeress is a testedben létezni. :)

Text lesson

Prémium tanfolyam

Ez a videó egy hétköznapi segítség pl. a számítógép előtt eltöltött idők megszakítására, hogy LEGYÉL JOBBAN!

Video lesson

Prémium tanfolyam

Ebben a leckében elsősorban ismerkedünk a lassúság és a rászánt idő tapasztalásával. Számos variáció, és apró különbség megtapasztalása mentén rendeződik össze bennünk, mit is jelent kapcsolódni önmagunkhoz. A földről felkelve ki-ki hogyan, de biztosan magával viszi a lecke hasznát. Milyen állni a két labadon?

Video lesson

Prémium tanfolyam

A kar kreatív, szabad használata hogyan is szerveződik jobban és jobban? Erre kapunk lehetőséget a lecke mentén. Miközben felfedezzük ezeket a kapcsolatokat, biztosak lehetünk abban, hogy sokat tanulunk önmgaznkról.

Video lesson

Prémium tanfolyam

Ebben a leckében a kar és térd mozgásainak variációi mentén a tstünk felső éa alső részének integárciója történik meg. Számos élményben lehet részed a földről felkelve: Jobb légzés, szabadabb mellkas, könnyedebb járás, leesnek a feszültségek a vállakról, dinamikus stbilitás...

Video lesson

Prémium tanfolyam

A gerinc mint egy láncsor? Igen, ennek a képnek megfelelően egyre jobban kapcsolatok lesznek a csigolyák között. Érdemes a saját aktuális lehetőségeid komolyan venni, és akkor pihenni, amikor szükséged van rá. A lecke, mint mindig, most is sokféle üdvözító hatást ígér: Jobb légzés, stabilitás, könnyedség a tartásban, itt - ott fáj, megoldódik ...Neked vajon hogyan lesz a javadra?

Video lesson

Prémium tanfolyam

A lecke nagyon sokat alapoz arra, hogy a mozgáselképzelés -érzékelésben fejlődj. A fej és a törzs- központ funkcionális mozgása az emberi tartás, a mozgás könnyedsége szempontjából igen fontos. A lassú, jól szervezettség felállva a földről biztosan egy másik " egyensúlyt" eredményez.

Video lesson

Prémium tanfolyam

A lecke elején, most is figyeld meg magad: Milyen a közérzeted? A lecke lassú, néha még az alvás élménye is lehetséges lesz, de csak hagyd megélni, igazán jó élmény, hogy vissza tudsz jól kapcsolódni. Az oldaladon fekve a váll és a medence mozgásai az egész mozgatórendszer integárcióját tudja eredményezni. Azt, hogy számodra miként hsaznos ez a lecke, csak akkor tudod meg, ha belemélyülsz. Minden alkalommal, új élményben lesz részed.

Video lesson

Kövess

A tanárról

Perényi Csilla

Amióta az eszem tudom, mindig tanultam valamit, és amikor egy kis megértésre jutottam, azt továbbadtam. Hogyan is tehetné egy tanár ezt másképpen? A mozgás tudatos, fókuszált figyelemmel való megtapasztalása a Feldenkrais módszeren keresztül egy csodálatos út számomra. Önmagunkhoz kapcsolódni, a saját emberi testi-lelki szükségleteinket felismerni   olyan tanulási forma, ami igazán messzire vihet minket az egészséges élet felé.  Semmit nem ér, hogy tudjuk, mit kellene csinálnunk. Tapasztalnunk érdemes, hogy a cselekvés útjára tudjunk lépni. Ezen  az úton tudlak téged kísérni.       Legyünk Jól, és egyre Jobban!

Comments are closed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Pen