Mozgásban az Élet! #1.

Prémium tanfolyam

Intermediate

Videó/Szöveg

Videó/Szöveg

Feldenkrais leckecsomag

5 Lecke

0% Elkezdve

Ha már megvásároltad a tanfolyamot, máris elkezdheted azt a lenti fejezetekre kattintva.        Ha még nincs hozzáférésed, és szeretnél hozzájutni ezekhez a nagyszerű leckékhez, kattints ide.

" Hogy a lehetetlen lehetséges, a nehéz könnyű, a könnyű elegáns legyen!"

 

Készen állsz?

Mozgásban az Élet! #1.

Prémium tanfolyam

Ebben az első leckecsomagban 4 leckét érsz el. A leckék változatosak, és a rendelkezésre álló időben javaslom őket többször is megtapasztalni. Jó gyakorlást kívánok és sok érdekes, jó érzésű tapasztalatot mgaddal. A leckéklet megvásárlás után 30 napig éred el tanfolyami oldalról. Mozgásban az Élet! Érezd magad jól benne! Csilla

Text lesson

Prémium tanfolyam

A leckékről sokat nem írok, mert elsődleges hatóerejük a felfedezés, és kísérletezés. Közben sok minden alakul, és változhat, különösen ha elég figyelmesen és lassan haladsz. De annyit elárulhatok, ha felkelsz a földről, biztosan lesz egy olyan különbség, ami megragadja a figyelmed.

Video lesson

Prémium tanfolyam

Ezt az oldalonfekvős leckéket igen jó lassan, és figyelmesen felfedezgetni. Egyre több olyan helyet találhatunk magunkban, ahol nem is hinnénk elsőre, hogy mozgást tudunk kezdeményezni. Hol érnek majd meglepetések?

Video lesson

Prémium tanfolyam

A hasonfekvésben való tapasztalás, nem is hinné az ember milyen jó hatással van arra, ahogyan a két lábadra állsz utána. Lehetséges ilyesmit tapasztalsz majd. De a legjobb választás, ha ez nem lesz elvárásod, mert akkor észre tudod venni, ami még van, lesz.

Video lesson

Prémium tanfolyam

A mellkas és medence között egy igaz „ Csodaország” van a testünkben. Megannyi felfedezni való, és ez ebben a leckében sincsen másképpen. Haladj lassan, figyelmesen, ne engedd bele magad „ ezt én már jól tudom” rutinjába, de mégis használd, amit tudsz. A mellkasod rugalmassága minden hétköznapi mozgásod megkönnyíti.

Video lesson

Kövess

A tanárról

Perényi Csilla

Amióta az eszem tudom, mindig tanultam valamit, és amikor egy kis megértésre jutottam, azt továbbadtam. Hogyan is tehetné egy tanár ezt másképpen? A mozgás tudatos, fókuszált figyelemmel való megtapasztalása a Feldenkrais módszeren keresztül egy csodálatos út számomra. Önmagunk felfedezése, jobb megértése a mozgás útján haladva előremutató út, és olyan tanulási forma, ami igazán messzire vihet minket az egészséges élet felé. Ezen  az úton tudlak téged kísérni.       Legyünk Jól, és egyre Jobban!

Comments are closed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Pen