Mozgásban az Élet! #2.

Prémium tanfolyam

Intermediate

Videó/Szöveg

Videó/Szöveg

Feldenkrais leckecsomag

5 Lecke

0% Elkezdve

Ha már megvásároltad a tanfolyamot, máris elkezdheted azt a lenti fejezetekre kattintva.        Ha még nincs hozzáférésed, és szeretnél hozzájutni ezekhez a nagyszerű leckékhez, kattints ide.

" Hogy a lehetetlen lehetséges, a nehéz könnyű, a könnyű elegáns legyen!"

 

Készen állsz?

Mozgásban az Élet! #2.

Prémium tanfolyam

Az önállóan végzett hanganyag mentén való tapasztalás azt a lehetőséget tartogatja magában, hogy te bármikor tudod a leckéket gyakorolni, megállítani, újra értelmezni. Többször is elvégezni. Különleges, és érdekes azonban az út, ha első pillanattól kezdve kapcsolódsz a leckén keresztül önmagadhoz, és végig csinálod, és minden élményt megélsz közben. Legyen az gondolat, érzés, érzelem, testi tapasztalat, ami csak jön, hagyod szépen illeszkedni a tanulási folyamatodba, és követed a leckét. A teljesítményre törekvést hagyd most magad mögött, figyelemmel, és lassan mozogj, keresd a komfortos jó érzést minden pillanatban! Hogyan is kell ezt? - a leckék mentén tudod megtapasztalni. A leckéket a megvásárlás után, 30 napig éred el a tanfolyami oldalon.

Text lesson

Prémium tanfolyam

A gerinc megismerése: Kar - medence, láb integrációja. és még a Többiek. A leckék számodra egyedi jelentéssel bírnak majd. Elsődleges hatóerejük a felfedezés, és kísérletezés. Közben sok minden alakul, és változhat, különösen, ha elég figyelmesen és lassan haladsz. Sok minden előfordul: ez egy elég változatos lecke. Tartsd be a „pici szabályokat”, és az is előfordulhat, hogy jobb lesz az „összjáték” a lecke végére.

Video lesson

Prémium tanfolyam

A leckében, a kezdeti földdel való kapcsolat megfigyelése után, testhelyzetet váltunk, de csak az óra végén állunk fel. Nagyon jól tudsz majd arra figyelni, hogy ne terheld túl a forgó – mozgó ízületi "alkatrészeid", és pont e miatt egyre jobban fogod tudni elosztani a munkát köztük. Hol érnek majd meglepetések?

Video lesson

Prémium tanfolyam

Látszólag, szinte alig van feladat, és mégis egy csodálatos harmónia tud létrejönni a lecke mentén! Ha sikerül úgy mozognod, hogy jó érzéssel töltsön el, akkor ilyesmi, hogy-- derék -csípő-nyakfájás, testi feszültség --, biztosan változik majd! Ebben a leckében a képi asszociáció, és a mozgás együttes formáját is használjuk. Különleges élmény!

Video lesson

Prémium tanfolyam

Ebben a leckében a térden keresztüli fókusz mentén, a mellkas - fej kapcsolata a medencével együtt is , és külön is fog változni. Így a teljes csontvázad idővel megvonja majd a figyelmed. Lassan, kísérletezve mozogj. Közben az idegrendszered egyre másképp szervezi a mozgást, és ennek hasznát biztosan fogod érezni, amikor felkelsz majd a földről.

Video lesson

Kövess

A tanárról

Perényi Csilla

Amióta az eszem tudom, mindig tanultam valamit, és amikor egy kis megértésre jutottam, azt továbbadtam. Hogyan is tehetné egy tanár ezt másképpen? A mozgás tudatos, fókuszált figyelemmel való megtapasztalása a Feldenkrais módszeren keresztül egy csodálatos út számomra. Önmagunk felfedezése, jobb megértése a mozgás útján haladva előremutató út, és olyan tanulási forma, ami igazán messzire vihet minket az egészséges élet felé. Ezen  az úton tudlak téged kísérni.       Legyünk Jól, és egyre Jobban!

Comments are closed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Pen