Mozgásban az Élet! # 3.

Prémium tanfolyam

Intermediate

Videó/Szöveg

Videó/Szöveg

Feldenkrais leckecsomag

6 Lecke

0% Elkezdve

Ha már megvásároltad a tanfolyamot, máris elkezdheted azt a lenti fejezetekre kattintva.        Ha még nincs hozzáférésed, és szeretnél hozzájutni ezekhez a nagyszerű leckékhez, kattints ide.

" Hogy a lehetetlen lehetséges, a nehéz könnyű, a könnyű elegáns legyen!"

 

Készen állsz?

Mozgásban az Élet! # 3.

Prémium tanfolyam

A Mozgásban az Élet! #3 leckecsomag öt leckét tartalmaz. A leckéket lehetséges sorrendben végezni, de lehetséges a saját választás mentén is belekezdeni. A leckék változatosak, és mégis van köztük egy finom kapcsolat, ezért ha teheted, gyakorold őket rendszeresen. Így igazán a javadra lesznek. A leckéket az oldalra belépve, fizetés után, 30 napig éred el. éred el. A gyakorlatokat érdemes nyugodt környezetben végezni. Találsz hozzá segédanyagot: Hogyan kezdj bele ! - A csatolt PDF -ben részletes leírást kapsz hozzá, képekkel. A leckecsomag tartalmaz egy feladatlapot is, amit ha kedved van és vezeted, még többet tudsz majd kihozni a leckékből, saját önképzésed javára. Tarts velem! Perényi Csilla

Text lesson

Prémium tanfolyam

A leckéket gyakran kezdjük az úgynevezett „szkenneléssel”. Letapogatjuk a figyelmünkkel és átvizsgáljuk, hogyan vagyunk éppen a bőrünkben. Ez a lecke a légzés variálásával gazdagszik.

Video lesson

Prémium tanfolyam

A fejünk, "lakóhelye" a legfontosabb érzékszerveiknek. A látási szokásaink erősen kapcsolódik a nyak, mellkas és karunk szabadságához. Ebben a leckében többet is megtudhatunk ezekről, és még a többet is annál, mert erősen használjük a képzelet erejét is.

Video lesson

Prémium tanfolyam

Egy kedves Valaki, miután elvégezte ezt a leckét, az óra után ezt mondta. „Olyan stabil vagyok most, hogy úgy hiszem, senki nem tudna kibillenteni ebből a jó érzésből, még akkor se, ha lökni akarna! És közben, könnyednek is érzem magam! Csodálatos! – és a légzés volt a titok. „ A leckék mindenkinek mást hoznak, és mégis lehetnek hasonló tapasztalatok!

Video lesson

Prémium tanfolyam

Az instrukciók jó része a „mérnöki Dr. Feldenkrais véna”, és mint ilyen, könnyedséget, eleganciát, szabadságot eredményezhet a te számodra is. Tényleg komplex, ezért ha a figyelmedet jól használod, és a lassúságot követed, nagyon sok finom, okos összefüggésre találsz önmagadban a teljes valód mozgása javára.

Video lesson

Prémium tanfolyam

Szuper lecke! Hosszú távon nagyon sok bajt meg tudsz vele előzni, ha illeszted az életedbe! Könnyedén belecsúszhatunk az automatizmusba, de ahogyan egyik tanítvány visszajelezte: „Nagyon jó volt megélni, hogy milyen sokféleképpen tudom elvégezni, látszólag ugyanazt a dolgot,… és ennek mentén sok Remény van!”

Video lesson

Kövess

A tanárról

Perényi Csilla

Amióta az eszem tudom, mindig tanultam valamit, és amikor egy kis megértésre jutottam, azt továbbadtam. Hogyan is tehetné egy tanár ezt másképpen? A mozgás tudatos, fókuszált figyelemmel való megtapasztalása a Feldenkrais módszeren keresztül egy csodálatos út számomra. Önmagunk felfedezése, jobb megértése a mozgás útján haladva előremutató út, és olyan tanulási forma, ami igazán messzire vihet minket az egészséges élet felé. Ezen  az úton tudlak téged kísérni.       Legyünk Jól, és egyre Jobban!

Comments are closed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Pen